Categories: اخبار نساجی

آزادی ۵۷۰ زندانی دیه در فروردین ۹۱

رئیس صندوق تأمین خسارت بدنی با اعلام اینکه در فروردین ۹۱ تعداد ۵۷۰ نفر از زندانیان دیه آزاد خواهند شد، گفت: در حال حاضر مهم‌ترین مشکل صندوق افزایش تعهدات و بار مالی ناشی از افزایش نرخ دیه است.

به گزارش افکارنیوز، رضا جعفری در گفت‌وگو با فارس، در خصوص برنامه‌های صندوق تأمین خسارت بدنی برای آزادی زندانیان دیه اظهارداشت: صندوق تأمین خسارت بدنی در بهمن ماه سال جاری تعداد ۳۳ نفر از زندانیان دیه را با اعتباری معادل نه میلیارد ریال آزاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه براساس دستورات مقامات مسئول تا پایان فروردین ماه سال آتی ۵۷۰ نفر از زندانیان دیه آزاد خواهند شد، افزود: البته مقررشده زندانیانی که در بخش تصادفات مشمول تسهیلات صندوق قرار می‌گیرند نیز از محل منابع صندوق آزاد شوند.

رئیس صندوق تأمین خسارت بدنی در رابطه با برنامه‌های این صندوق در کاهش آمار وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه در سطح کشور، گفت: متأسفانه در حال حاضر اکثر موتورسیکلت‌ها فاقد پوشش بیمه شخص ثالث هستند که صندوق تأمین خسارت بدنی در صدد است با هماهنگی شرکت‌های بیمه گر و اتخاذ تمهیداتی خاص تا حدودی نقش مؤثری را در کاهش این ارقام ایفاء نماید.

جعفری مهم ترین مشکل صندوق مذکور را افزایش تعهدات و بار مالی دانست و گفت: پیش از اصلاح قانون بیمه شخص ثالث هیأت وزیران هر ساله سقف تعهدات صندوق تأمین خسارت بدنی را اعلام می‌کرد؛ اما پس از اصلاح قانون فوق تعهدات صندوق همانند بیمه گران تا سقف دیه کامل مرد مسلمان در ماه‌های حرام افزایش یافت که بدین ترتیب درصورت افزایش احتمالی دیه در سال آینده بار مالی صندوق تا حد قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

به گفته این مقام مسئول در صندوق تأمین خسارت بدنی دیگر مشکل این نهاد نداشتن شعبه در مراکز استان‌ها است البته برای رفع مشکل تسهیلات گیرندگان صندوق تفاهم‌نامه‌ای با بیمه ایران منعقد شده که امکان تشکیل پرونده در شعب این شرکت میسر باشد.

وی ضمن بیان این مطلب که صنعت بیمه در سال‌های اخیر با حضور ۲۳ شرکت بیمه و ۳۲۰ کارگزار روند رشد و توسعه مناسبی را تجربه کرده است، افزود: آزاد سازی تعرفه‌ها، ورود شرکت‌های بیمه جدید، تحول در شیوه نظارت، اجرای سیاست های اصل ۴۴ و واگذارای شرکت های بیمه دولتی به بخش خصوصی را می‌توان را جمله اقدامات مهم صنعت بیمه در این سال‌ها به شمار می‌آید.

جعفری در ادامه تصریح کرد: البته در کنار تحولات مذکور برنامه های این صنعت در بستر سازی حضور شرکت های بیمه خارجی، توسعه بیمه‌های زندگی و اعتباری و همچنین حرکت برای کاهش سهمیه بیمه اتکایی اجباری و استقرار نظام جدید می‌تواند تا حد مطلوبی در افزایش ضریب نفوذ بیمه نقش مهمی را ایفاء کند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

5 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

6 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

7 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago