آغاز سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری خارجی‌ها در مازندران

استاندار مازندران از آغاز سرمایه‌گذاری پنج‌میلیارد دلاری خارجی‌ها در طرح‌های عمرانی، خدماتی و گردشگری در مناطق مختلف این استان خبر داد. سید علی اکبرطاهایی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، افزود: هم‌اکنون سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلاری شرکت قزاقستانی در سیلوی بندر امیرآباد، سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری سرمایه‌گذاران اماراتی و کویتی در منطقه سیاه بیشه کندوان و سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری شرکت‌های آلمانی در بخش لاریجان آمل از مهم‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها در استان است. وی افزود: سرمایه‌گذاری ۱۳۰ میلیون دلاری گروه ترکیه‌ای برای نساجی مازندران نیز گشایش ارزی شده است.

استاندارمازندران تصریح کرد: شماری از سرمایه‌گذاران مازندرانی و مقیم خارج کشور، مقدمات سرمایه‌گذاری در ساخت چند هتل بین‌المللی و تله‌کابین در غرب استان را انجام دادند و پیشرفت‌های اجرایی هم دارند. طاهایی به دور سوم سفر هیأت دولت به مازندران اشاره کرد و گفت: اسناد مقدماتی سفر سوم با وزیران و روسای سازمان‌ها تفاهم شده و در برخی موارد هم که تفاهم حاصل نشده است، در جلسه هیات دولت در استان انجام خواهد شد. وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد از مصوبات دور دوم سفر دولت به مازندران محقق شده است، تصریح کرد: در دو سفر دولت از طرح‌های مهم و بزرگ تاثیرگذار در مازندران بهره‌برداری شد.
استاندارمازندران، با اشاره به افتتاح کارخانه خودروسازی در بابل، سکوی شناور ایران‌البرز و کارخانه فولاد در بندرامیرآباد بهشهر به عنوان مهم‌ترین مصوبات ابراز امیدواری کرد که در دور سوم سفر دولت به مازندران بتوان طرح‌های قابل‌توجهی برای توسعه و پیشرفت تمامی بخش‌های استان مصوب کرد.

پنبه بورسی می‌شود     

تفاهم‌هایی برای عرضه پنبه در بورس کالای ایران انجام شده و این محصول پس از بررسی‌های کارشناسان، بورسی می‌شود.  بهرام نظری، مدیر‌عامل اتحادیه پنبه‌کاران با بیان این مطلب افزود: با ارائه پنبه در بورس و تعیین قیمت‌ها در این سیستم، از سوء‌استفاده‌های احتمالی جلوگیری می‌شود. او افزود: می‌توان بازار پنبه را طوری مدیریت کرد که منافع تولیدکننده و مصرف‌کننده در آن لحاظ شود. نظری تاکید کرد: براساس طرحی که اتحادیه پنبه‌کاران به رئیس‌جمهوری ارائه کرده این مجموعه با شبکه تعاونی‌ها قادر به مدیریت تولید پنبه در کشور است. او در‌خصوص وضعیت جذب پنبه تولید داخل توسط صنایع نساجی، گفت: با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی پنبه، در حال حاضر وضعیت خرید توسط صنایع نساجی مطلوب است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago