اخبار نساجی

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره شرکت اطلس شیمی رزین

آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و آقای سیامک ممیز مدیر فروش شرکت اطلس شیمی رزین: نمایشگاه اصفهان یکی از بهترین نمایشگاه‌هایی است که همیشه به خوبی برگزار می‌شود و نشست‌های مفیدی هم در آن برگزار می‌شود. نقاط قوت این نمایشگاه را می‌توان به گسترده‌تر شدن برگزاری آن نسبت به سال‌های گذشته اشاره کرد، اما نقطه ضعف آن تعداد بازدید کننده‌ کمتر نسبت به سال های قبل است.

برای برگزاری موفق‌تر نمایشگاه، لازم است تا شرکت‌های خارجی بیشتری در آن حضور پیدا کنند و شکل بین المللی بگیرد. این امر می‌تواند فرصتی برای تبادل اندیشه و آشنایی با تکنولوژی‌های روز باشد که تولیدکنندگان انگیزه بیشتری برای حضور و بررسی دستگاه‌ها و تکنولوژی‌های جدید داشته باشند.

با این حال، نیاز است تا تقویم برگزاری نمایشگاه بهتر برنامه‌ریزی شود تا به جای برگزاری غیرمنظم، برنامه‌ریزی مطابق با نیازها و تقاضای بازار صورت گیرد. این اقدام می‌تواند به بهبود عملکرد و جذب بازدید کننده‌ها و تولیدکنندگان کمک کند.

توسعه محصولات و مشکلات اقتصادی در صنعت نساجی

شرکت ما با تجربه‌ای قدرتمند در صنعت شناخته می‌شود و از یک تاریخچه بلند در تولید افزودنی‌های شیمیایی برای صنعت نساجی برخوردار است. فعالیت‌های ما از تولید الیاف مصنوعی تا ارائه مواد کمکی برای رنگسازی و سایر جوانب سیستم‌های نساجی دربر می‌گیرد.

ما به توسعه پایدار و به‌روز محصولات خود افتخار می‌کنیم و همواره به دنبال بهبود کیفیت و گسترش صادرات هستیم. با این حال، مواجهه با برنامه‌های محدودکننده سازمان‌ها، به خصوص در صنعت معدن و تجارت، به طور قابل توجهی به چرخه مالی و عملیات تولید ما آسیب می‌زند. این برنامه‌ها با توجه به شرایط اقتصادی و بانکی فشار زیادی به هزینه‌های تولید اعمال می‌کنند که جبران آن دشوار است.

ما در حوزه خود رقابت نمی‌کنیم بلکه با همکاری با شرکت ها، بازار نساجی را برای همه مهیا می‌کنیم. حضور قوی‌تر شرکت‌های نساجی در این نمایشگاه می‌تواند به رونق و پیشرفت این صنعت کمک کند و تا حدودی، از مدل ترکیه که الگویی برای ماست، پیروی کنیم.

مشکلاتی که برای مشتریان ما ایجاد می‌شود، ما را نگران می‌کند. ما نمی توانیم به مشتریان بگوییم که مثلاً از امروز این جنس را در اختیار نداریم و به جای آن از محصول دیگری استفاده کنید یا به صورت کلی استفاده نکنید. این امر می‌تواند به فروش ضربه بزند و عواقب سنگینی را به همراه داشته باشد، شاید حتی راه را برای مسائل قاچاق و مشکلات دیگری که به صنعت نساجی آسیب می‌زند، باز کند.

تحریم‌ها به طور کلی تاثیری منفی بر اقتصاد جامعه دارد و در عدم رشد صنعت نساجی و پوشاک نیز تأثیر گذار است. اگر ما توانایی ایجاد رونق اقتصادی را داشته باشیم، این صنعت‌ها نیز بهبود پیدا خواهند کرد و بازارهای بین‌المللی را تسهیل خواهند کرد.

ما امیدواریم که سیاست‌گذاری‌ها به گونه‌ای باشند که به حفظ محیط کسب و کارهایمان کمک کنند و باعث افزایش پایداری و کاهش هزینه‌ها در صنعت نساجی شوند.

 

 

الهام حبیبی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago