آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و آقای سیامک ممیز مدیر فروش شرکت اطلس شیمی رزین: نمایشگاه اصفهان یکی از بهترین نمایشگاههایی است که همیشه به خوبی برگزار میشود و نشستهای مفیدی هم در آن برگزار میشود. نقاط قوت این نمایشگاه را میتوان به گستردهتر شدن برگزاری آن نسبت به سالهای گذشته اشاره کرد، اما نقطه ضعف آن تعداد بازدید کننده کمتر نسبت به سال های قبل است.
برای برگزاری موفقتر نمایشگاه، لازم است تا شرکتهای خارجی بیشتری در آن حضور پیدا کنند و شکل بین المللی بگیرد. این امر میتواند فرصتی برای تبادل اندیشه و آشنایی با تکنولوژیهای روز باشد که تولیدکنندگان انگیزه بیشتری برای حضور و بررسی دستگاهها و تکنولوژیهای جدید داشته باشند.
با این حال، نیاز است تا تقویم برگزاری نمایشگاه بهتر برنامهریزی شود تا به جای برگزاری غیرمنظم، برنامهریزی مطابق با نیازها و تقاضای بازار صورت گیرد. این اقدام میتواند به بهبود عملکرد و جذب بازدید کنندهها و تولیدکنندگان کمک کند.
شرکت ما با تجربهای قدرتمند در صنعت شناخته میشود و از یک تاریخچه بلند در تولید افزودنیهای شیمیایی برای صنعت نساجی برخوردار است. فعالیتهای ما از تولید الیاف مصنوعی تا ارائه مواد کمکی برای رنگسازی و سایر جوانب سیستمهای نساجی دربر میگیرد.
ما به توسعه پایدار و بهروز محصولات خود افتخار میکنیم و همواره به دنبال بهبود کیفیت و گسترش صادرات هستیم. با این حال، مواجهه با برنامههای محدودکننده سازمانها، به خصوص در صنعت معدن و تجارت، به طور قابل توجهی به چرخه مالی و عملیات تولید ما آسیب میزند. این برنامهها با توجه به شرایط اقتصادی و بانکی فشار زیادی به هزینههای تولید اعمال میکنند که جبران آن دشوار است.
ما در حوزه خود رقابت نمیکنیم بلکه با همکاری با شرکت ها، بازار نساجی را برای همه مهیا میکنیم. حضور قویتر شرکتهای نساجی در این نمایشگاه میتواند به رونق و پیشرفت این صنعت کمک کند و تا حدودی، از مدل ترکیه که الگویی برای ماست، پیروی کنیم.
مشکلاتی که برای مشتریان ما ایجاد میشود، ما را نگران میکند. ما نمی توانیم به مشتریان بگوییم که مثلاً از امروز این جنس را در اختیار نداریم و به جای آن از محصول دیگری استفاده کنید یا به صورت کلی استفاده نکنید. این امر میتواند به فروش ضربه بزند و عواقب سنگینی را به همراه داشته باشد، شاید حتی راه را برای مسائل قاچاق و مشکلات دیگری که به صنعت نساجی آسیب میزند، باز کند.
تحریمها به طور کلی تاثیری منفی بر اقتصاد جامعه دارد و در عدم رشد صنعت نساجی و پوشاک نیز تأثیر گذار است. اگر ما توانایی ایجاد رونق اقتصادی را داشته باشیم، این صنعتها نیز بهبود پیدا خواهند کرد و بازارهای بینالمللی را تسهیل خواهند کرد.
ما امیدواریم که سیاستگذاریها به گونهای باشند که به حفظ محیط کسب و کارهایمان کمک کنند و باعث افزایش پایداری و کاهش هزینهها در صنعت نساجی شوند.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…