کارفرمایان دیگر توان اداره واحدهای تولیدی را ندارند/ طی سال ۹۰ کارفرمایان با حذف نظام رفاهی و برخی از کالاهای اساسی کارگران، سعی کردند بنگاه تولیدی را با حداقلها اداره کنند.
یک فعال کارگری اعلام کرد: به علت وضعیت بحرانی واحدهای تولیدی ۳۰ درصد از کارگران واحدهای تولیدی از ابتدای سال ۹۱ اخراج شدهاند.
فرامرز توفیقی در گفتگو با خبرنگار ایلنا از عدم تحقق هدفگذاری امسال، تحت عنوان حمایت از کار و تولید در صورت پرداخت نشدن یارانه واحدهای تولیدی خبر داد و خاطرنشان ساخت: طی سال گذشته تعداد زیادی از واحدهای تولیدی تعطیل و ورشکست شدند و در صورت عدم ارائه بستههای حمایتی دولت به کارفرمایان پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بخش عمدهای از کارگران فعال در واحدهای تولیدی اخراج شوند.
او با بیان این که کارفرمایان دیگر توان اداره واحدهای تولیدی را ندارند،یاد آور شد: طی سال ۹۰ کارفرمایان با حذف نظام رفاهی و برخی از کالاهای اساسی کارگران، سعی کردند بنگاه تولیدی را با حداقلها اداره کنند.
عضو کمیته مزد از بلاتکلفی کارفرمایان و کارگران در سال جاری خبر داد و گفت: کارفرمایان به علت اعمال سیاستهای تحریم نگرانی از فاز دوم اجرای قانون هدفمندی و عدم ارائه بسته های حمایتی در بلاتکلیفی کامل به سر می برند. در صورتی که دولت از ارائه بستههای حمایتی خودداری کند کارگران در سال جاری با بحران بیکاری مواجه خواهند شد.
این فعال کارگری با تاکید بر لزوم اعمال سیاستهای حمایتی دولت از کارگران تصریح کرد: در حال حاضر کارگران فقط برای زنده ماندن تلاش می کنند.
عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس هانوفر در بخش فرش های ماشینی میتواند تأثیرات قابل توجهی بر…
مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…