آینده صنعت مبلمان نگران کننده است

پنجمین نمایشگاه تخصصی مبلمان، لوستر، چراغ های روشنایی و تزیینی در محل نمایشگاه های بین المللی همدان برگزار شد.

برگزاری این نمایشگاه و گردهمایی تولید کنندگان عمده مبل ایران در حالی است که این صنعت با چالش های بی شماری به ویژه بخش صادرات روبه رو است که آینده این صنعت را با مشکل مواجه کرده است، از این رو لازم است سریع تر نسبت به رفع آنها اقدامات لازم صورت بگیرد. یک عضو اتحادیه صادرکنندگان مبل و مدیر طرح بهسازی صنایع چوب ایران در این باره با بیان مشکلات مربوط به تولید و صادرات مبلمان ایران عنوان کرد: به دلیل حاکم شدن قوانین اشتباه سرمایه گذاری ها، صنعت مبلمان از بخش تولید به بخش توزیع منتقل شده به طوری که در سال های اخیر ۱۰۰ واحد توزیعی به پنج تا شش هزار واحد توزیعی افزایش یافته و واحدهای تولیدی بسیاری تعطیل شده اند.
حسن عبداللهی از وضعیت صادرات مبلمان نیز اظهار نارضایتی کرد و گفت: در ۳۰ سال گذشته صنعت مبلمان کشور به شدت در بازار جهانی این کالاعقب افتاده و اگر فشارها ادامه یابد، مشکلات بیشتر خواهد شد.
عضو هیات مدیره و دبیراتحادیه صادرکنندگان مبلمان منزل و اداری نیز با اشاره به برنامه های این اتحادیه گفت: اجرای برنامه های اتحادیه صادرکنندگان مبلمان با چشم انداز افزایش توانمندی های صادرکنندگان و تولید کنندگان مبلمان بوده و به همین دلیل نیز در تدوین استراتژی این صنعت اهداف کوتاه مدت و نیز ایجاد و تقویت زیرساخت های لازم تعریف شده است.سمیع زاده اضافه کرد: در حال حاضر کمیسیون صادرات و امور نمایشگاهی، عضویت، امور حقوقی، اطلاع رسانی، آموزش و تحقیقات IT در این اتحادیه بحث های تخصصی مربوط به صادرکنندگان و تولیدکنندگان را مورد بررسی قرار می دهند. وی از اجرای طرح جامع اطلاعات صادرات و واردات مبلمان با همکاری سازمان توسعه تجارت خبر داد و گفت: علاوه بر این طرح مدیریت زنجیره تامین شامل تامین مواد اولیه، طراحی و تولید و توزیع نیز برای این صنعت در حال طراحی است.

رییس اتحادیه صادرکنندگان مبلمان منزل و اداری و دکوراسیون نیز با انتقاد از عملکرد اتاق ایران در مقابل اتحادیه ها و تشکل های زیر مجموعه خود گفت: متاسفانه اتاق ایران و تشکل ها دو گروه از بخش خصوصی هستند که دور هم نشسته اند و قادر به حل مشکلات نیز نیستند، چرا که دولت حتی در پذیرش اتاق بازرگانی یا اعمال نظرات بخش خصوصی دچار تردید است و واقعیت آن است که اتاق عملکرد خاصی را به تشکل ها نشان نداده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

2 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

6 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

7 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

2 هفته ago