آیا هر ۳۵۰ رشته صنایع دستی قابلیت صادرات دارند؟

دنبال نمایشگاه‌های آنچنانی صنایع دستی نیستیم

یک کارشناس صنایع دستی گفت: ما به دنبال نمایشگاه‌های آنچنانی صنایع دستی نیستیم بلکه مکانی برا ی عرضه محصولات خود می‌خواهیم که این موضوع حمایت دولت را می‌طلبد.نسخه قابل چاپ احمد پوری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: ما هنرمندان صنایع دستی روی این هنر تعصب داریم و مشکل ما در این حوزه، مشکل با شخص نیست بلکه مشکلاتی است که در جامعه صنایع دستی ایجاد شده است که باید گفت این حوزه نیاز به فعالیت بیشتر دولت دارد.

وی افزود: ما از معاونت صنایع دستی،‌ هتل ۵ستاره و نمایشگاه‌های آنچنانی نمی‌خواهیم چرا که قشر ما، قشر قانع جامعه است و نمی‌خواهیم حمایت دولت از این قشر برداشته شود اما ظاهراً با برنامه واگذاری که در اواخر ریاست آقای ملک‌زاده راه‌ افتاد این حمایت ضعیف و ضعیف‌تر می‌شود؛ ملک‌زاده گفته بود که می‌خواهد یک‌جا همه را به بخش خصوصی واگذار کند که به نظر من این درست نیست.

این کارشناس صنایع دستی ادامه داد: می‌دانیم فشار زیادی روی دولت است اما ما هم نیاز به نمایشگاه‌های صنایع دستی برای عرضه محصولات خود داریم که از این طریق حمایت شویم. مگر ما هتل هستیم که بتوانیم درآمد داشته باشیم؟

پوری با بیان اینکه هنرمندان صنایع دستی آماده هرگونه کمک به سازمان میراث فرهنگی هستند یادآور شد: ملک‌زاده در واگذاری‌ها اعلام کرد که نمی‌خواهد صنایع دستی را به حسن و حسین‌ها واگذار کند بلکه می‌خواهیم به حسن‌ها و حسین‌ها بدهیم که در این خصوص باید گفت که هر شهرستانی حسن و حسین دارد.

وی با بیان اینکه عده زیادی از هنرمندان صنایع دستی با اتحادیه‌های صنایع دستی مشکل دارند خاطرنشان کرد: ما نیاز به عرضه محصولات خود داریم و مکانی را برای این کار می‌خواهیم که این هم به دست بخش خصوصی نمی‌تواند باشد چرا که هزینه‌بر است.

این کارشناس صنایع دستی در باره صادرات صنایع دستی هم تصریح کرد: کمک به صادرات خوب است اما یک سوال وجود دارد و آن این است که رشته‌های صنایع دستی که محصولات‌ آنها صادرات می‌شود حمایت می‌شوند اما آیا هر ۳۵۰ رشته صنایع دستی قابلیت صادرات دارند؟

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

10 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago