گمرک ایران ابلاغیه ۸ ماده ای جدیدی به منظور جلوگیری از قاچاق فرآورده های نفتی به دلیل اختلاف فاحش قیمت داخلی و بین المللی را برای اجرا به گمرکات کشور ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، گمرک جمهوری اسلامی ایران ابلاغیه ۸ ماده ای را برای جلوگیری از افزایش انگیزه تخلف افراد سودجو برای قاچاق سوخت به دلیل تفاوت فاحش قیمت داخلی فرآورده های نفتی با قیمت های بین المللی برای اجرا به گمرکات اجرایی مستقل و ناظرین در استان ها، ابلاغ کرد.
در این دستور که مدیرکل دفتر صادرات گمرک ایران آن را خطاب به ناظرین، مدیران کل و مدیران گمرکات اجرایی کشور ابلاغ کرده است، آمده است: با عنایت به ضوابط جاری و تفاوت فاحش قیمت داخلی فرآورده های نفتی با قیمت های بین المللی، در حال حاضر انگیزه تخلف افراد سودجو جهت جاسازی کالاهای فوق الذکر در جوف کالاهای اظهارشده افزایش یافته و گزارشات واصله حاکی از افزایش کشفیات موارد موصوف است.
لذا ضمن تاکید بر دقت و توجه ویژه در ارزیابی و انجام تشریفات صادرات کالاها به ویژه مشتقات جامد نفت و گاز (همچون گریس، قیر جامد، وازلین، پارافین جامد و…)، در خصوص محمولات صادراتی مشتقات مایع نفت و گاز نیز رعایت نکات ذیل لازم است:۱- از ارائه تسهیلات ارزیابی در محل خودداری شود، ۲- مفاد دستورالعمل پیشگیری و مبارزه با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی یارانه ای مصوب ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با آخرین اصلاحات و بخشنامه های مربوطه به دقت رعایت شود.
۳- در زمان اظهار محمولات، اصل اسناد تأمین مواد اولیه به کاررفته در تولید محموله صادراتی اخذ گردد. بدیهی است مواد اولیه به کار رفته در تولید محصولات صادراتی باید به قیمت بین المللی خریداری و در فاکتور خرید ارایه شده به گمرک به آن تصریح شده باشد. علاوه بر آن، چنانچه فاکتور فروش بر مبنای واحد پولی ریال باشد، ارائه تأییدیه منشأ اولیه فروشنده مواد اولیه (ازمراجع قانونی نظیر شرکت نفت، پالایشگاه ها یا پتروشیمی ها) مبنی بر بلامانع بودن صادرات محصول تولیدی الزامی خواهد بود.
۴- جهت ارائه تسهیلات خوشنامی به صادرکنندگان از خوشنام بودن ایشان بر اساس آخرین بخشنامه های ابلاغ شده تا روز اظهار محمولات اطمینان حاصل شود.
۵- اظهارنامه های مربوطه در سیستم انتخاب مسیر اظهارنامه های صادراتی، الزاما به مسیر قرمز هدایت شوند.
۶- در ارزیابی دقیق اینگونه محمولات دقت شود. ۷- نمونه برداری از محمولات با حضور نمایندگان سرویس ارزیابی، حراست، سازمان استاندارد و عنداللزوم نماینده مدعی العموم و بر اساس استانداردهای نمونه برداری (که نماینده سازمان ملی استاندارد مسئول اجرای آن میباشد) صورت پذیرد.
۸- اجازه خروج محمولات و پروانه صادراتی، پس از وصول جوابیه کارگروه با اخذ ضمانتنامه بانکی (صادرکنندگان غیر خوشنام) و یا تعهد معتبر (صرفا صادرکنندگان خوشنام) صادر شود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…