Categories: اخبار نساجی

اجازه رسوب کالاهای اساسی در بنادر را نمی‌دهیم

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه در دو ماهه گذشته ۵.۲۲ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که نسبت به دوره قبل تغییر محسوسی نداشته است، گفت: کالاها طبق روال با یک سرعت مناسب در بنادر کشور تخلیه و بارگیری می شود.

به گزارش مهر، محسن صادقی فر با اعلام این مطلب درباره عملکرد بنادر کشور در دو ماهه سال جاری، گفت: در دو ماهه گذشته ۵.۲۲ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۴.۲۲ میلیون تن بود تغییر محسوسی نداشته است.

وی از رشد ۵.۲۷ درصدی رشد ترانزیت غیر نفتی از بنادر کشور در این مدت خبر داد و اظهارداشت: در دوماهه اول امسال ۲۲ هزار تن کالای غیر نفتی از بنادر کشور ترانزیت شد که نسبت به ۲۲۸ هزار تن مدت مشابه سال قبل افزایش دارد.

این عضو هیات عامل سازمان بنادرو دریانوردی با اشاره به رشد ۵۴ درصدی سفرهای دریایی، گفت: در دوماه اول سال جاری شاهد ۴ هزار و ۶۰۰ نفر سفر در بنادر کشور بودیم.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادرو دریانوردی درباره وضعیت تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور نیز تصریح کرد: با تشکیل کمیته هماهنگی حمل و نقل کالاهای اساسی از بنادر که بیش از ۲۰ سازمان ذیربط درآن عضویت دارند، اقدامات خوبی در تخلیه وبارگیری کالاهای اساسی صورت گرفته که اثرات خوبی را نیز در این بخش نیز داشته است.

صادقی فر افزود: درحال حاضر و با هماهنگی های انجام شده با بخش های مختلف و تسهیلاتی که گمرگ برای این بخش قائل شده است؛ تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در اولویت است و این کالاها در کوتاه ترین زمان ممکن در بنادر کشور تخلیه و به سمت بازارهای مقصد بارگیری می شود.

وی درباره احتمال نگهداری کالاهای اساسی در بنادر به منظور افزایش ارزش افزوده آنها نیز گفت: با نظارتی که داریم به هیچ وجه اجازه نمی دهیم کالاهای اساسی با این هدف که ارزش افزوده بیشتری پیدا کنند در بنادر کشور نگهداری شوند. از سوی دیگر از آنجا که حمل کالاهای اساسی به صورت یکسره است به سرعت تخلیه و با استفاده از کامیون ها به سمت بازارهای مقصد بارگیری می شود، این در حالی است که ماندگاری طولانی این کالاها در بنادر هزینه بیمه ای آنها را نیز افزایش می دهد.

معاون امور بندری ومناطق ویژه سازمان بنادرو دریانوردی گفت: هیچ کالای اساسی در بنادر کشور نمی ماند مگر اینکه از نظر سازمان هایی چون استاندارد برای مقطع کوتاه نیاز به بررسی و آزمایش داشته باشد.

وی درباره انتقال کالاهای اساسی به بازارهای مقصد گفت: در سال گذشته و در مقطعی برای بارگیری کالاهای اساسی با کمبود کامیون مواجه شدیم اما با تشکیل این کمیته و اقداماتی که انجام شد این مشکل نیز برطرف شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

1 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

7 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago