Categories: اخبار نساجی

اجازه رسوب کالاهای اساسی در بنادر را نمی‌دهیم

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه در دو ماهه گذشته ۵.۲۲ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که نسبت به دوره قبل تغییر محسوسی نداشته است، گفت: کالاها طبق روال با یک سرعت مناسب در بنادر کشور تخلیه و بارگیری می شود.

به گزارش مهر، محسن صادقی فر با اعلام این مطلب درباره عملکرد بنادر کشور در دو ماهه سال جاری، گفت: در دو ماهه گذشته ۵.۲۲ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۴.۲۲ میلیون تن بود تغییر محسوسی نداشته است.

وی از رشد ۵.۲۷ درصدی رشد ترانزیت غیر نفتی از بنادر کشور در این مدت خبر داد و اظهارداشت: در دوماهه اول امسال ۲۲ هزار تن کالای غیر نفتی از بنادر کشور ترانزیت شد که نسبت به ۲۲۸ هزار تن مدت مشابه سال قبل افزایش دارد.

این عضو هیات عامل سازمان بنادرو دریانوردی با اشاره به رشد ۵۴ درصدی سفرهای دریایی، گفت: در دوماه اول سال جاری شاهد ۴ هزار و ۶۰۰ نفر سفر در بنادر کشور بودیم.

معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادرو دریانوردی درباره وضعیت تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور نیز تصریح کرد: با تشکیل کمیته هماهنگی حمل و نقل کالاهای اساسی از بنادر که بیش از ۲۰ سازمان ذیربط درآن عضویت دارند، اقدامات خوبی در تخلیه وبارگیری کالاهای اساسی صورت گرفته که اثرات خوبی را نیز در این بخش نیز داشته است.

صادقی فر افزود: درحال حاضر و با هماهنگی های انجام شده با بخش های مختلف و تسهیلاتی که گمرگ برای این بخش قائل شده است؛ تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در اولویت است و این کالاها در کوتاه ترین زمان ممکن در بنادر کشور تخلیه و به سمت بازارهای مقصد بارگیری می شود.

وی درباره احتمال نگهداری کالاهای اساسی در بنادر به منظور افزایش ارزش افزوده آنها نیز گفت: با نظارتی که داریم به هیچ وجه اجازه نمی دهیم کالاهای اساسی با این هدف که ارزش افزوده بیشتری پیدا کنند در بنادر کشور نگهداری شوند. از سوی دیگر از آنجا که حمل کالاهای اساسی به صورت یکسره است به سرعت تخلیه و با استفاده از کامیون ها به سمت بازارهای مقصد بارگیری می شود، این در حالی است که ماندگاری طولانی این کالاها در بنادر هزینه بیمه ای آنها را نیز افزایش می دهد.

معاون امور بندری ومناطق ویژه سازمان بنادرو دریانوردی گفت: هیچ کالای اساسی در بنادر کشور نمی ماند مگر اینکه از نظر سازمان هایی چون استاندارد برای مقطع کوتاه نیاز به بررسی و آزمایش داشته باشد.

وی درباره انتقال کالاهای اساسی به بازارهای مقصد گفت: در سال گذشته و در مقطعی برای بارگیری کالاهای اساسی با کمبود کامیون مواجه شدیم اما با تشکیل این کمیته و اقداماتی که انجام شد این مشکل نیز برطرف شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

3 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

4 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

1 هفته ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

1 هفته ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

2 هفته ago