Categories: اخبار نساجی

اجبار غرفه‌داران میدان به خرید میوه ازدوشرکت

 

دبیر اتحادیه بارفروشان گفت: سازمان میادین میوه‌ و تره‌بار با راه‌اندازی سامانه سه نرخی،۱۵۰میادین سطح شهر خود را مجبور می‌کند که تنها از دو شرکت، میوه برای توزیع خریداری کنند.

به گزارش افکار نیوز، علی حاج‌فتحعلی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: سازمان میادین میوه و تره‌بار با افزودن یک حلقه واسط دیگر بین غرفه‌دار تا مصرف کننده باعث شده میوه‌ به قیمت بیشتری به دست مصرف کننده برسد.

دبیر اتحادیه بارفروشان افزود: سازمان مرکزی میادین میوه و تره‌بار اخیرا با راه‌اندازی دو شرکت به نام‌های “مهر خراسان” و “شرق‌گستر” تمام غرفه‌های تحت نظارت سطح شهر را مجبور می‌کند که تنها از این دو شرکت خریداری کنند.

وی افزود: این دو شرکت نیز با خرید میوه‌ها از غرفه‌داران میدان مرکزی میوه و تره‌بار در حقیقت یک حلقه واسط اضافی ایجاد می‌کند و در نهایت قیمتی که به دست مصرف کننده می‌رسد، بیشتر می‌شود.

حاج‌فتحعلی گفت: به عنوان مثال سیب‌زمینی تازه در سطح میدان ۳۵۰ الی ۴۰۰ تومان است که این شرکت‌ها به قیمت ۵۰۰ تومان به غرفه‌داران سطح شهر و ۶۰۰ تومان به دست مصرف کننده می‌‌رسد.

وی انگیزه راه‌اندازی چنین سامانه‌ای را تنها تحصیل سود بیشتر توسط این سازمان عنوان کرد.

حاج‌فتحعلی گفت: از سوی دیگر قانون سه نرخی در بازار حاکم است و غرفه‌های سامانه‌ای، نمونه و عادی هر کدام به قیمت خاص خود میوه‌ها را می‌فروشند و این عاملی برای گرانی در بازار می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۵۰ میدان سطح شهر تحت نظارت سازمان میادین اداره می‌شوند و آنها مجبور به تبعیت از طرح اجرایی این سازمان هستند.

حاج‌فتحعلی گفت: به‌رغم صورتجلسه‌های مختلفی که اتحادیه بارفروشان با این سازمان در خصوص جمع سامانه جدید و اعمال قانون تک‌نرخی داشته اما به هیچ عنوان اقدامی نمی‌کند.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که مشتری به صورت آزاد و تک‌نرخی از تمام غرف میادین مرکزی خریداری کند و با سود ۱۹ درصد به مصرف‌کننده بدهد. در این صورت چون از الگوی خاصی پیروی می‌شود احتمال سودجویی کمتر شده و مشتری در خرید محصول آزاد خواهد بود.

دبیر اتحادیه بارفروشان تصریح کرد: کارکرد جدید سازمان میادین میوه و تره‌بار به نوعی تداخل در کار اصلی صنف بارفروشان است و به نوعی می‌خواهند این صنف را از عرصه خارج کنند تا به سود بیشتری برسند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

2 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

3 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

1 هفته ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

1 هفته ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

2 هفته ago