احتمال عرضه محصولات نساجی مازندران با برند شرکت ترک

دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حضور یک شرکت ترکیه‌ای در کارخانه نساجی مازندران به منظور فعال کردن مجدد این واحد، گفت: احتمالا تولیدات نساجی مازندران به منظور برخورداری از بازاری مناسب با برند شرکت ترکیه‌ای عرضه شود.

جمشید بصیری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت:‌ در حال حاضر بخشی از کارخانه نساجی مازندران فعال و بخش دیگری از آن نیز نوسط بانک بانک ملی در دست برخی تغییرات است.
وی با اشاره به حضور طرف ترک در کارخانه نساجی مازندران ادامه داد: ترکها کارشان را از خط تولید محصول نساجی اقدام نکرده‌اند بلکه مستقیما به دنبال تولید پوشاک در ایران آمده‌اند که البته اگر تولید پوشاک فعال شود، صنایع دیگر نیز رونق می گیرد.

دبیر انجمن نساجی با اشاره به وجود برخی فشارها از سوی کشورهای دیگر برای فروش نرفتن تولیدات ایرانی، گفت:‌ تبلیغات منفی که در این مورد صورت گرفته باعث شده برخی کشورها از خرید محصولات نساجی ایران خودداری کنند.

وی افزود:‌ یکی از محاسن حضور ترکها در کارخانه نساجی مازندران این است که کالای تولیدی این واحد احتمالا تحت برند ترکها عرضه می‌شود تا به عنوان یک جنس ترک به بازارهای اروپایی وارد شود.
بصیری در پاسخ به این سوال که آیا نمی‌توان تولیدات ایرانی را با کیفیت بالا و تحت برند ایرانی در بازارهای صادراتی عرضه کرد؟ اظهار داشت: ترکها به دلیل موفق بودن برند و کیفیت محصولات نساجی مازندران به حضور در این واحد تمایل دارند، در حالی که می توانستند به سراغ کارخانه‌های نساجی دیگر که تولیداتشان متوقف شده است، بروند.
به گفته وی احیای کارخانه نساجی مازندران تأثیر مطلوبی بر تولیدات داخلی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه عرضه محصولات تولیدی یک کشور با برند کشوری دیگر در صنعت نساجی مرسوم است، تصریح کرد: در حال حاضر برخی کارخانه‌های داخلی نیز به کارخانه‌های دیگر ایرانی سفارش تولید می‌دهند و پس از آن، محصول تولیدی را با برند خود در بازار عرضه می‌کنند.

بصیری ادامه داد: در گذشته بخشی از مشهورترین کت و شلوار دنیا با برند ‏BOOS‏ در ایران تولید می‌شد که از کیفیت بالایی برخوردار بود و این شرکت محصول تولیدی را با برند خود در بازارهای جهانی عرضه می‌کرد.
وی افزود: بخشی از لباس ارتش انگلیس نیز در گذشته توسط یکی از کارخانه‌های ایرانی تولید می‌شد.
دبیر انجمن نساجی با تأکید بر اهمیت تبلیغات در عرضه بالای یک محصول، اظهار داشت:‌ تبلیغات هزینه بالایی برای کارخانه‌ها به همراه دارد، درگذشته هر دست کت و شلوار ‏BOOS‏ با قیمت ۲۵ دلار از شرکت ایرانی خریداری و با قیمت هزار و ۸۵۰ مارک توسط شرکت ‏BOOS‏ در آلمان به فروش می رسید.
وی ادامه داد: شرکت ‏BOOS‏ هزینه بالایی برای تبلیغات محصولات خود در دنیا انجام داده بود که این هزینه در توان شرکت‌های ایرانی نبود.

بصیری افزود: در آن زمان، برخی اعضای هیئت مدیره شرکت ایرانی عنوان کردند خودمان باید نسبت به فروش تولیداتمان در بازارهای جهانی اقدام کنیم تا سود بیشتری نصیبمان شود و این در حالی بود که شرکت ‏BOOS‏ سالها بر روی تبلیغات و کیفیت محصولات خود کار کرده بود و شرکت ایرانی نمی‌توانست به راحتی کالای تولیدی خود را به جای محصولات ‏BOOS‏ در بازار عرضه کند.‏

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago