Categories: اخبار نساجی

احتمال مشارکت نفتی ایران و عربستان در خلیج فارس

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با اشاره به آمادگی ایران برای مشارکت با عربستان به منظور توسعه میدان مشترک نفتی فرزاد A ، اعلام کرد: ظرفیت تولید نفت ایران از میدان مشترک هنگام به ۲۷ هزار بشکه در روز افزایش می‌یابد.

محمود زیرکچیان زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۶ قرارداد جدید نفتی در خلیج فارس امضا شود، گفت: امضای قرارداد طرح توسعه میدان گازی فرزاد B، توسعه میدان سروش و نوسازی و بازسازی تاسیسات نفتی خارک از مهمترین این قراردادها هستند.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره همچنین در پاسخ به مهر در خصوص آخرین وضعیت توسعه میدان مشترک نفتی فرزاد Aبا بیان اینکه در حال حاضر عملیات اکتشافی و مطالعاتی این میدان دریایی در خلیج فارس آغاز شده است تصریح کرد: همچنین اکنون عملیات لرزه نگاری سه بعدی میدان فرزاد Aآغاز شده است.

این مقام مسئول با اشاره به آغاز ساخت پایه سکوی دریایی میدان نفتی فرزاد Aاظهار داشت: پیش بینی می‌شود تا پایان اسفند ماه سال جاری عملیات حفاری این میدان دریایی در خلیج فارس آغاز شود.

این عضو هیئت مدیره شرکت نفت فلات قاره در پاسخ به این سئوال مهر که آیا امکان مشارکت با عربستان سعودی برای توسعه این میدان مشترک نفتی وجود دارد، بیان کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران برای توسعه میادین مشترک نفت و گاز به ویژه در منطقه خلیج فارس مشارکت با همسایگان به جای رقابت است.

زیرکچیان زاده از آمادگی ایران برای مشارکت با طرف عربستانی به منظور توسعه مشترک میدان فرزاد Aخبر داد و افزود: شرکت نفت فلات قاره از هرگونه استقبال عربستان برای توسعه این میدان دریایی حمایت می‌کند.

افزایش تولید نفت از میدان مشترک با عمان

زیرکچیان زاده همچنین در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت توسعه میدان مشترک نفتی هنگام توضیح داد: در حال حاضر حفاری چهارمین حلقه چاه این میدان مشترک با عمان در خلیج فارس به پایان رسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به پایان رسیدن عملیات طراحی و ساخت سومین پایه سکو (جکت) میدان نفتی هنگام اعلام کرد: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۲۲ هزار بشکه از میدان هنگام نفت استخراج می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در پایان با یادآوری اینکه پیش بینی می‌شود تا پایان اسفند ماه سال جاری ظرفیت تولید نفت از این میدان مشترک دریایی به حدود ۲۷ هزار بشکه در روز افزایش یابد خاطرنشان کرد: ‌در مجموع این افزایش تولید با حفاری ۹ حلقه چاه جدید محقق خواهد شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

1 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago