Categories: اخبار نساجی

احداث مجتمع های مسکونی در چهار ماه ممکن شد

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)گفت:با استفاده از فناوری‌های جدید ساخت‌و ساز، زمان لازم برای ساخت مجتمع‌های مسکونی از ۱۵ تا ۲۰ ماه فعلی به حداکثر چهارماه کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش همراهان نیوز از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، ‘مجید هدایت’ در بازدید از پروژه‌های صنعتی‌سازی مسکن‌ مهر در شهر جدید پرند، آخرین نتایج پیشرفت پروژه های مپسا و بخش‌ خصوصی در حوزه صنعتی‌سازی مسکن را تشریح کرد.

وی پس از بازدید از شش هزار واحد مسکونی ‌مهر ساخته‌شده با روش‌های نوین،بیان داشت: عملکرد پیمانکاران و تولیدکننده‌های صنعتی‌ساز مسکن در پرند نشان داد چنانچه انبوه‌سازان به جای روش‌های سنتی، از فناوری‌های جدید ساخت‌و ساز استفاده کنند، زمان لازم برای ساخت مجتمع‌های مسکونی از ۱۵ تا ۲۰ ماه فعلی به حداکثر چهارماه کاهش پیدا خواهد کرد.

رئیس هیات عامل ایدرو،افزود: شرط اصلی برای ساخت‌ مسکن در کمتر از زمان فعلی به روش صنعتی، تحویل زمین بصورت آماده‌سازی‌شده همراه با پروانه ساخت و نقشه‌های تایید شده است و لازم است برای چنین روشی، سایر عوامل ساخت‌وساز نیز با ایجاد تحول و سرعت در کار، بستر سریع‌سازی مسکن را در بازار ساخت‌وساز بوجود بیاورند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: صنعتی‌سازی مسکن اگر چه توسط ایدرو و شرکت مپسا هدایت می‌شود اما مشارکت و همراهی عمیق وزارت راه‌وشهرسازی و مسئولان ارشد این وزارتخانه طی سه سال اخیر نقش اساسی را در شکل‌گیری این مسیر تازه، ایفا کرده است.

هدایت همچنین با اشاره به اینکه بازار مسکن در حال حاضر به دو دلیل نیازمند تغییر جدی در روش‌ ساخت‌وساز است، گفت: وجود ۷۲ هزار هکتار بافت‌فرسوده و تاکید قانون برنامه پنجم بر نوسازی سالانه ۱۰ درصد از آن از یک ‌سو و خطر زلزله در بسیاری از شهرهای کشور از سوی دیگر شرایطی را فراهم کرده که انبوه‌سازان باید برای مواجهه با آن، سنتی‌سازی را کنار بگذارند و با استفاده از انواع روش‌های نوین ساخت، هم سرعت ساخت‌وساز را افزایش دهند و هم اینکه سبک‌سازی را جایگزین مصالح سنگین‌ وزن کنند.

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خاطرنشان کرد: بار مرده ساختمان در واحدهایی که در پرند به روش صنعتی‌سازی احداث شده‌اند، در مقایسه با ساختمان‌های سنتی‌ساز، حداقل ۴۰ درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه بازار صنعتی‌سازی مسکن نیازمند تولید انبوه مصالح نوین است، افزود: سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌توانند با توجه به حمایت‌های مشارکتی دولت و بازار تقاضا برای این مصالح، به این حوزه نیز ورود کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

از هنر تا صنعت، اسپیروگراف و مکانیزم تراورس

قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی وقتی از هنر در صنعت نام برده می شود،…

3 ساعت ago

موفقیت مخترع ایرانی با ارائه طرح نوآورانه بازیافت منسوجات در جشنواره اختراعات ژنو سوئیس

نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات ژنو که از سال 1972 میلادی همه ساله زیر…

3 ساعت ago

شروع ضعیف نمایشگاه صنایع وابسته فـرش ماشـیـنی کاشـان در سـال اول(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان در سال اول برگزاری خود در سایت نمایشگاهی…

1 روز ago

فواصـل کم بین برگـزاری نـمایشگـاه ها باعث پایین آمدن کیفیت آن ها میشود(ویدیو)

کاشان قطب صنعت نساجی ایران است. شهر کاشان پتانسیل های بسیار زیادی در زمینه صنعت…

1 روز ago

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

5 روز ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

5 روز ago