معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری گفت: احیای سازمان مدیریت و تغییر اساسی در نظام برنامه ریزی کشور که با پشتوانه سالها کار کارشناسی است زودی و با ادغام دو معاونت نظارت راهبردی و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهور و با همکاری مجلس شورای اسلامی انجام خواهد شد.
به گزارش مهر، محمدباقر نوبخت صبح دیروز با حضور در محل معاونت و تشکیل شورای معاونین همچنین حضور در جمع کارشناسان و کارمندان این مجموعه سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید در حوزه منابع انسانی را تشریح کرد.
وی اعلام کرد: اصلاح نظام برنامه ریزی کشور که متضمن اصلاح نظام مالی و بودجه ای و اصلاح در نظام منابع انسانی کشور می باشد، با پشتوانه کارشناسی ۸ ساله و با ادغام دو معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در دستور کار عملیاتی دولت قرار دارد.
وی افزود: متأسفانه انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در ۸ سال گذشته باعث نابسامانی درحوزه بودجه و منابع انسانی دولت شد که این امر مکرراً مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفته و ریاست جمهور به درستی احیای مجدد این سازمان را از اهم برنامه های دولت در ایام انتخابات اعلام کرد و اکنون با استقرار دولت و با همکاری مجلس شورای اسلامی در اسرع وقت و در چارچوب برنامه صد روزه دولت تدبیر و امید این امر محقق خواهد شد.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با بیان این مطلب که باید رشد اقتصادی با توزیع عادلانه ثروت همراه شود و توسعه بر محور انسان شکل گیرد، افزود: توسعه در مسیر تطور مفهومی خود تاکنون بسیاری از مفاهیم را در برگرفته و امروز تمام دنیا به این نتیجه رسیده است که باید توسعه بر محور انسان شکل گرفته و نهایتاً با رشد اقتصادیزمینه ساز توزیع عادلانه ثروت در جامعه را فراهم آورد.
وی افزود: کشور ما هم پیش از انقلاب و از اواخر دهه ۳۰ که اولین برنامه هفت ساله عمرانی تدوین گردید و پس از انقلاب اسلامی نیز با تدوین برنامه هایپنج ساله توسعه که اکنون در اواسط دوره اجرای پنجم آن به سر می بریم در مسیر برنامه های توسعه ای قرارگرفته است و همه باید تلاش کنیم تا کشور گام های استواری در این زمینه بردارد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی افزود: باید در روند برنامه ریزی توسعه ای کشور به صورت جامع و یکپارچه به مباحث مربوط به نیروی انسانی، منابع مالی و بودجه و حتی منابع طبیعی و زیست محیطی پرداخته شود و امیدواریم احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور زمینه لازم برای این امر را فراهم آورد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…