Categories: اخبار نساجی

احیای صنایع نیمه تعطیل بروجرد در اولویت اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی است

 

 

مسلم پورقاسمیان روز دوشنبه در نشست رفع موانع تولید در سالن جلسات فرمانداری ویژه بروجرد افزود: کارخانجات نساجی، سامان کاشی، کاشی جم و داروسازی و داملران با مشکلات فراوانی مواجه هستند لذا احیای این صنایع باید در اولویت نخست اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان بروجرد باشد.
وی اظهار کرد: برای احیای صنایع نیمه تعطیل و تعطیل شهرستان بروجرد باید از صاحب نظران و کارشناسان اقتصادی، کشاورزی و صنعتی استفاده کرد.
فرماندار ویژه بروجرد افزود: امسال اعتبارات خوبی برای رفع مشکلات صنایع بزرگ شهرستان بروجرد در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از توانایی ها و ظرفیت های موجود در بروجرد برای پیشبرد تولید و رونق اقتصادی این شهرستان گفت: با حمایت هایی که از صنایع شهرستان در راستای طرح های اقتصاد مقاومتی می شود امیدواریم این صنایع با حداکثر ظرفیت اشتغال، تولید خود را آغاز کنند.
پورقاسمیان با اشاره به انتخاب استان لرستان به عنوان پایلوت اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور افزود: این اقدام با هدف ایجاد فرصت برای حمایت از تولیدات استان صورت گرفته است.
وی درصد بالای سود بانکی را از موانع بزرگ تولید در کشور دانست و اظهار کرد: گرفتن تسهیلات بانکی با سود ۲۸ درصد برای واحدهای تولیدی توجیه اقتصادی ندارد و نمی تواند درد تولید را دوا کند.
فرماندار ویژه بروجرد نامگذاری سال جاری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل را یادآور شد و افزود: مقام معظم رهبری با ابلاغ طرح اقتصاد مقاومتی خواستار رسیدگی جدی مسئولان به رونق اقتصادی شده اند.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با جان و مال مردم سر و کار دارد، گفت: صنایع شهرستان بروجرد با اقدام و عمل به موقع رونق پیدا می کنند.
** راه اندازی دفتر گمرک در بروجرد توجیه اقتصادی ندارد
مدیرکل گمرک لرستان نیز در این نشست گفت: مسائل و مشکلات گمرکی صنایع بروجرد به صورت دقیق بررسی و برای رفع آنها اقدام می شود.
عبدالکریم بیاتی با بیان اینکه گمرک ایران مخالف راه اندازی دفتر گمرک در بروجرد است، افزود: احداث دفتر گمرک در شهرستان بروجرد برای گمرک ایران توجیه اقتصادی ندارد.
وی اظهار کرد: تولیدکنندگان شهرستان بروجرد برای صادرات کالاهای خود می توانند با عضویت در سامانه جامع امور گمرکی از طریق اینترنت کارهای خود را انجام دهند و نیاز به حضور در گمرک خرم آباد نیست.
وی افزود: ارزیابی دیگر مباحث گمرکی با حضور ارزیاب در واحد تولیدی شهرستان بروجرد نیز امکان پذیر است و نیازی به مراجعه تولیدکنندگان به مرکز استان لرستان نیست.
رئیس اتحادیه سنگبری ها، مدیر صادرات داروسازی اکسیر، مدیران داخلی نساجی بروجرد، کارخانجات داملران، سامان کاشی و کاشی جم و برخی دیگر از مدیران واحدهای تولیدی شهرستان بروجرد مسائل و مشکلات خود را در این نشست مطرح کردند.
حدود ۳۵ درصد صنایع استان لرستان در شهرستان بروجرد واقع شده اند که تعداد زیادی از آنها تعطیل یا نیمه تعطیل هستند و وضعیت خوبی ندارند.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه ایرانتکس:بازتاب توانمندی‌های صنعت نساجی و نیاز به برنامه‌ریزی بهتر (ویدیو)

نمایشگاه ایرانتکس خوشبختانه همت مجری، شرکت نوین، و نظارت انجمن صنایع نساجی ایران، برای سی…

21 ساعت ago

نمایشگاه‌های نساجی: فرصتی برای عبور از رکود و توسعه صادرات (ویدیو)

در نمایشگاه‌های نساجی سال‌های اخیر همواره در نمایشگاه‌های مختلف حضور داشتیم و امسال نیز با…

23 ساعت ago

مصاحبه با آقای مهندس رضا معتمدی مدیر عامل گروه مهندسی و بازرگانی معتمد تکس

لطفا مختصری از تاریخچه گروه معتمد تکس و همچنین فعالیت هایی که تا الان در…

2 روز ago

چالش‌ها و دستاوردهای ما در نخستین حضور نمایشگاهی (ویدیو)

چالش‌های اصلی ما در زمینه تولید مواد کمکی رنگرزی، تکمیل و چاپ، مشکلاتی است که…

2 روز ago

نمایشگاه‌های صنعتی: ضرورت اصلاحات بـرای حمایت از تولیدکنندگان کوچک (ویدیو)

نمایشگاه‌های صنعتی همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای تجاری و صنعتی در کشور شناخته…

2 روز ago

تحولی شگرف در صنعت فرش با واقعیت افزوده!

فروشندگان گرامی، آیا با این چالش‌ها مواجه هستید؟ • مرجوعی بالا در فروش اینترنتی •…

3 روز ago