آفریقای جنوبی با نرخ بیکاری ۳/۲۴ درصدی و اسپانیا با نرخ بیکاری ۸/۱۸ درصدی دارای بالاترین نرخ بیکاری هستند.
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران (econews.ir)، بررسی روند نرخ بیکاری در کشورهای مختلف نشان می دهد که کشور تایلند در حال حاضر با ۹ دهم درصد نرخ بیکاری در بین کشورها بهترین شرایط را در وضعیت اشتغال و بیکاری دارا است و از سویی نیز کشور آفریقای جنوبی با ۳/۲۴درصد، بیشترین نرخ بیکاری را پشت سر می گذارد.
در حالی که آخرین نرخ بیکاری کشورمان در فصل زمستان ۸۸ هنوز از سوی مرکز آمار ایران اعلام نشده است، نرخ بیکاری تابستان و پاییز سال گذشته توسط این مرکز ۳/۱۱ درصد اعلام شده بود که اکونومیست در همان مقطع نرخ بیکاری ایران را ۵/۱۵ درصد برآورد کرد.
کشورهای با نرخ بیکاری زیر ۵ درصد
طبق این بررسی کشورهای ژاپن، دانمارک، نروژ، سوئیس، هنگ کنگ، مالزی، سنگاپور، کره جنوبی و تایوان به ترتیب با ۴.۹، ۴.۱، ۳.۳، ۴.۱، ۴.۶، ۳.۶، ۲.۱، ۴.۴ و ۹ صدم درصد دارای نرخ بیکاری مناسب و کمتر از ۵ درصد هستند.
نرخ بیکاری تک رقمی
در این زمینه کشورهای ایالات متحده، چین، بریتانیا، کانادا، منطقه یورو، اتریش، آلمان، ایتالیا، هلند، جمهوری چک و روسیه نیز نرخ بیکاری تک رقمی را به ترتیب با ۹.۷، ۹.۶، ۷.۸، ۸.۲، ۹.۹، ۵.۳، ۸، ۸.۳، ۵.۷، ۹.۹، ۸.۶ درصد تجربه می کنند.
همچنین کشورهای سوئد، استرالیا، اندونزی، پاکستان، تایوان، آرژانتین، برزیل، شیلی، مکزیک، ونزوئلا و مصر نیز با ۹.۳، ۵.۳، ۸.۱، ۵.۲، ۵.۷، ۹ دهم، ۸.۴، ۷.۴، ۸.۵، ۵.۴، ۷.۴ و ۹.۴ درصد نرخ بیکاری در گروه کشورهای با نرخ بیکاری تک رقمی قرار می گیرند.
دو رقمی های بیکاری
اگر از کشورهای با نرخ بیکاری زیر ۵ درصد و بالای ۵ درصد تا تک رقمی بگذریم، ایران در گروه سوم کشورها قرار می گیرد که آخرین نرخ بیکاری آن را بر اساس اعلام مرکز آمار باید ۳/۱۱ درصد دانست که در این رابطه اکونومیست معتقد به نرخ بیکاری ۶/۱۴ درصدی است که به صورت کلی کشورمان را در زمره کشورهای با نرخ بیکاری بالا و در ردیف دو رقمی ها قرار خواهد داد.
با این تفاسیر کشورهای بلژیک، فرانسه، یونان، مجارستان، لهستان، ترکیه، هندوستان، کلمبیا و ایران نیز به ترتیب با ۱۲.۱، ۱۰.۱، ۱۰.۲، ۱۰.۸، ۱۳، ۱۳.۵، ۱۰.۷، ۱۴.۶ و ۱۴.۶ درصد در ردیف کشورهای با نرخ بیکاری بالا و زیر ۱۵ درصد قرار می گیرند.
نرخ بیکاری بالای ۱۵ درصد
در همین ارتباط اسپانیا با ۸/۱۸درصد و آفریقای جنوبی نیز با ۳/۲۴درصد نرخ بیکاری دو کشوری هستند که در ردیف بالاترین نرخهای بیکاری قرار دارند.
افزایش نرخ بیکاری در کشورهای اسپانیا و آفریقای جنوبی به همراه منطقه یورو در کنار برخی کشورهای آسیایی مشکلات فرهنگی و اجتماعی فراوانی را به همراه داشته است. البته ایران طی سالهای اخیر دولت یکی از مهم ترین رویکردها و اقدامات خود را کاهش نرخ بیکاری، افزایش مشاغل جدید و پایدار و ارتقای سطح تولید قرار داده است.
بهترین ها و بدترین های آسیا
به گزارش مهر،در مقام مقایسه نرخ بیکاری پاییز سال گذشته و بهار سالجاری بین ایران و برخی کشورهای آسیایی نشان می دهد در حالی که کشورهای ژاپن، پاکستان، هنگ کنگ، مالزی، سنگاپور، کره جنوبی، تایوان و تایلند نرخ بیکاری قابل قبول و زیر ۵ درصد را تجربه می کنند، ترکیه، چین، هندوستان، اندونزی و ایران نیز دارای نرخ بیکاری بالای ۸ تا ۶/۱۴ درصدی هستند. تفاوت نرخ بیکاری ایران با بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی از عدم تعادل در عرضه و تقاضای نیروی کار کشور حکایت دارد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…