مدیرکل گمرک استان اصفهان گفت:اداره کل گمرک استان اصفهان در سال ۱۳۹۰ تشریفات صادرات ۹۰۲ هزار و ۳۰۴ تن کالا به ارزش هزار میلیارد و ۵۲۲ میلیون و ۲۷۷ هزار دلار انجام داده است.
اسدالله احمدی ونهری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بخش صنعتی و شیمیایی با اختصاص ۹۶ از وزن و ۴۹ از ارزش، بیشترین سهم را طی این مدت داشته است، اظهار داشت: عمدهترین اقلام این بخش آهنآلات و فولاد با ۲۷۶ میلیون و ۶۲۱ هزار دلار، فرش ماشینی با ۱۵۵ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار و مصنوعات مس با ۵۸ میلیون و ۴۵۵ هزار دلار بوده است .
وی ادامه داد: سهم بخش صنایع دستی شامل فرش دستبافت، مصنوعات گرانبها شامل طلا و نقره و سایر صنایع دستی از لحاظ ارزش ۴۷ کل صادرات گمرکات استان اصفهان و به میزان ۷۱۰ میلیون و ۶۲۷ هزار دلار بوده است.
مدیرکل گمرک استان اصفهان تصریح کرد: صادرات اداره کل گمرک استان اصفهان در سال ۱۳۹۰ شامل ۲۴۱ نوع کالا به ۷۱ کشور جهان بوده است.
وی با بیان اینکه امارات متحده عربی با ۶۹۴ میلیون و ۴۶۹ هزار دلار کالا از طریق گمرک استان جایگاه نخست را در بین ۷۱ کشور به خود اختصاص داده است، گفت: در مکان دوم افغانستان با وارد کردن ۲۹۹ میلیون و ۸۰۵ هزار دلار و عراق با ۲۵۸ میلیون و ۵۲۶ هزار دلار در جایگاه سوم قرار دارد.
احمدی ونهری در ادامه افزود: مصنوعات طلا و نقره با ۶۳۰ میلیون و ۳۹۵ هزار دلار، آهنآلات و فولاد با ۲۷۶ میلیون و ۶۲۱ هزار دلار و فرش ماشینی با ۱۵۵ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار عمدهترین اقلام صادراتی گمرکات استان اصفهان بوده است .
وی تصریح کرد: طی مدت یادشده ۱۶۶ هزار و ۴۳۰ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۵۶ میلیون و ۲۶ هزار دلار وارد گمرک استان شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن ۵۸ کاهش و از لحاظ ارزش ۱۱۴ رشد داشته است .
مدیرکل گمرک استان اصفهان با اشاره به اینکه عمدهترین کالاهای وارداتی به این گمرک، شمش طلا با ۷۸۷ میلیون و ۵۵۷ هزار دلار، ماشینآلات صنعتی با ۶۶ میلیون و ۳۱۴ هزار دلار، لوازم برقی صنعتی ۴۳ میلیون و ۶۹۵ هزار دلار، بوده، اظهار داشت: عمدهترین صادرکنندگان کالا به مقصد گمرک اصفهان امارات متحده عربی با ۷۹۸ میلیون و ۳۸۱ هزار دلار، ایتالیا با ۵۱ میلیون ۴۵۴ هزار دلار و آلمان با ۵۰ میلیون و ۳۸۰ هزار دلار بودهاند.
وی بیان داشت: اداره کل گمرک اصفهان با دارا بودن ۱۲۰ کارمند در سال ۱۳۹۰ درآمدی معادل یکهزرار و یک میلیارد و ۶۶۳ میلیون ریال وصول و به خزانه واریز کرده است و نسبت به مدت مشابه سال قبل معادل ۱۱۵ درصد رشد داشته است،به طوری که سرانه وصول درآمد به ازاء هر کارمند بالغ برمعادل ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بوده است.
احمدی ونهری اظهار داشت:۱۲۸۰ فقره پرونده مظنون به قاچاق با ارزش ۲۰۴ میلیارد و ۱۸۶ میلیون ریال در واحد قضایی تشکیل شده است که از نظر تعداد ۱۱ کاهش و از نظر ارزش ۱۰ کاهش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…