Categories: اخبار نساجی

اختصاص مشوق‌های صادراتی به صادرکنندگان صنایع دستی

 

موسوی: ۷ هزار سال سند معتبر صنایع دستی ایران یک فرصت مناسب برای افزایش تولید و صادرات صنایع دستی زیبای ایران زمین است معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری خواستار اختصاص مشوق‌های صادراتی به صادرکنندگان صنایع دستی از سوی وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت شد.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، «سید حسن موسوی» در مراسم تجلیل از تعدادی از هنرمندان برتر صنایع دستی کشور که در حال حاضر در سالن همایش‌های میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در حال برگزاری است از محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور درخواست کرد تا این مشوق‌ها به صادرکنندگان صنایع دستی کشور اختصاص یابد.

وی با اشاره به قول مساعد وزیر صنعت، معدن و تجارت در این خصوص به وی در جلسه هیات دولت یادآور شد: این موضوع در جلسات هیات دولت نیز مطرح شده و وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این باره قول مساعد همکاری داده است.

وی همچنین با اشاره به تصویب بیمه هنرمندان صنایع دستی در هیات دولت به معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در این مصوبه بیمه هنرمندان تا سن خاصی در نظر گرفته شده است بنابراین در اینجا از شما درخواست می‌کنم ترتیبی اتخاذ نمایید که بیمه هنرمندان صنایع دستی شامل تمامی سنین شود.

وی همچنین خواستار مساعدت‌های مجموعه دولت در زمینه افزایش و گسترش اعطای تسهیلات بانکی به هنرمندان صنایع دستی شد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت حضور ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی صنایع دستی در خارج از کشور از معاون اول رئیس‌جمهور درخواست کرد مساعدت لازم برای فراهم شدن زمینه حضور هر چه بیشتر هنرمندان صنایع دستی ایران در این نمایشگاه‌ها فراهم شود.

رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری در این مراسم با اشاره به قدمت، تنوع و زیبایی صنایع دستی ایران یادآور شد:‌ ۷ هزار سال سند معتبر صنایع دستی ایران یک فرصت مناسب برای افزایش تولید و صادرات صنایع دستی زیبای ایران زمین است.

موسوی با اشاره به تعهد سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری در زمینه رشد ۳۰۰ درصدی صادرات صنایع دستی در سال ۹۱ یادآور شد: این تعهد بزرگی است که سازمان میراث فرهنگی به دولت داده و کاملا امیدوار هستم که در این راه موفق خواهیم شد.

رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری با اشاره به دیگر تعهد مهم سازمان متبوعش به دولت یعنی ورود ۵/۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۹۱ خاطر نشان کرد: این دو تعهد بسیار بزرگ و با اهمیت است و به طور حتم با تحقق این دو تعهد بزرگ می‌توان شاهد اتفاقات بسیار خوبی در حوزه صنایع دستی و گردشگری کشور بود.

وی همچنین یادآور شد: تنها با افزایش ورود گردشگران خارجی و نیز توجه به افزایش تولید و صادرات صنایع دستی می‌توان مشکل بیکاری در کشور را ریشه‌کن کرد.
وی تصریح کرد: در صورت ورود ۵/۷ میلیون گردشگر خارجی تا پایان سال جاری به کشور و نیز افزایش ۳۰۰ درصدی صادرات صنایع دستی ناگزیر به وارد کردن نیروی کار از خارج از کشور هستیم.

رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری با اشاره به حمایت‌های بسیار مناسب دولت از برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری یادآور شد:‌ خوشبختانه کارگروه میراث فرهنگی و صنایع دستی در دولت نهایی شده و در جلسه فردا در هیات دولت این کارگروه تشکیل و اعضای آن مشخص خواهند شد.

موسوی خاطر نشان کرد: جلسات این کارگروه هر ۲ هفته یکبار برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم افزایش تولید و صادرات صنایع دستی با پیشرفت اقتصادی در جامعه یادآور شد: همه عزم استکبار جهانی برای متوقف کردن ایران و جلوگیری از پیشرفت مردم ایران جزم شده است.

وی با تشریح و تبیین نقش سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری در مبارزه با جنگ نرم دشمن افزود: سازمان میراث فرهنگی با توجه به ماموریت‌هایی دارد در حال حاضر در نوک پیکان جنگ نرم با دشمن قرار دارد.

رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری با اشاره به این که دشمن در عرصه نظامی و هسته‌ای با ایران ناکام مانده خاطر نشان کرد:‌از این رو برای متوقف کردن روند رو به رشد ملت ایران روز جنگ نرم آورده است.

موسوی به برگزاری جلسات مذاکرات گروه ۱+۵ اشاره کرد و یادآور شد: دشمنان ایران در مذاکرات گروه ۱+۵ نیز در مقابله با سیاست‌های صلح‌جویانه ایران درمانده‌اند و بنابراین مذاکرات را از استانبول به بغداد کشیده و قصد دارند این مذاکرات را از بغداد به مسکو منتقل کنند در حالی که خودشان به خوبی می‌دانند در این مذاکرات شکست‌ خورده‌اند.

وی با اشاره به موانع پیش‌روی تولید و صادرات صنایع دستی ایران خاطر نشان کرد: در این راه با دو مشکل بزرگ تحریم از سوی برخی کشورهای غربی و همچنین خود تحریمی رو به رو هستیم.

وی با بیان این که هر چیزی که مانع توسعه و صادرات صنایع دستی شود خود تحریمی است خاطر نشان کرد:‌ باید با کمک هم این خود تحریمی‌ها را شکست‌.

رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این که در جلسه فردای هیات دولت کارگروه میراث فرهنگی و صنایع دستی تشکیل خواهد شد از این کارگروه به عنوان یکی از بهترین قابلیت‌های و مشوق‌های حمایتی از تولید و صادرات صنایع دستی نام برد.

در پایان صحبت‌های معاون رئیس‌جمهور از ۳۱ هنرمند برتر صنایع دستی با حضور وی و معاون اول رئیس‌جمهور تقدیر شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

رکود صنعت فرش ماشینی در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تهران (ویدیو)

فرش آسایش با تکیه بر سال‌ها تجربه و تخصص در صنعت فرش ماشینی، همواره تلاش…

41 دقیقه ago

فرش داریس: فراز و نشیب‌های حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی (ویدیو)

فرش داریس با سال‌ها تجربه در عرصه تولید و بازرگانی فرش ماشینی، همواره کوشیده است…

2 روز ago

تنها راه نجات این صنعت، توسعه صادرات است.

نساجی اطمینان، با افتخار گزارش خود را از شانزدهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی امسال…

2 روز ago

روایتی از عشق به فرش و فرهنگ ایران (ویدیو)

داستان زندگی آقای طاهر صبایی این کتاب درباره کرمان است. باید آن را مطالعه کنیم.…

2 روز ago

راه‌حل‌ ارزان‌قیمت بازیافت پلاستیک و منسوجات

راه‌حل‌ ارزان‌قیمت بازیافت پلاستیک و منسوجات؛ یک تیم از شیمی‌دانان از ژاپن و مالزی روشی…

3 روز ago

فناوری پارچه‌های خنک‌کننده

فناوری پارچه‌های خنک‌کننده ؛ افزایش بی‌وقفه دماهای جهانی ما را وارد دورانی از تابستان‌های غیرقابل…

3 روز ago