یک کارشناس اقتصادی گفت: اختصاص مبلغ ۵۲۰۰ میلیارد تومان به بخش تولیدی اگر در قالب اعتبارات در اختیار بنگاههای تولیدی قرار گیرد می تواند گره گشای مشکلات نقدینگی آنها باشد.
علی دینی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: مشکل کمبود نقدینگی از مهم ترین مشکلات بخش تولید به شمار می رود بنابراین اختصاص این مبلغ اگر به صورت هدفمند باشد، واحدهای تولیدی را به تدریج فعال خواهد کرد.
وی ادامه داد: جدا از اختصاص این مبلغ، باید دید که این اقدام به چه سرعتی عملیاتی می شود و از سوی شبکه بانکی هم با چه سرعتی تخصیص می یابد.
این استاد دانشگاه افزود: از آنجا که رقابت در تولید در کشور ما نسبت به تولیدات خارجی بسیار پایین است بنابراین صنعت و تولید همواره نیازمند حمایت دولت هستند.
وی با بیان اینکه حمایت دولت باید منطقی، هدفمند و زمان مند باشد، خاطرنشان کرد: اگر حمایت ها تنها به صورت تعرفه ای باشد نه تنها به ضرر تولید خواهد بود که باعث افزایش قیمت ها و عدم رقابت پذیری میان خود بنگاهها و حتی محصولات خارجی می شود.
دینی با بیان آنکه بنابراین حمایت از تولید ضروری است اما باید مشروط، هدفمند و زمان مند باشد، تصریح کرد: کمک دولت به بخش تولید می تواند گره گشای مشکلات تولید در کشور باشد و در درازمدت سبب افزایش اشتغال و بهبود فضای کسب و کار و رونق اقتصادی شود.
گفتنی است، دولت یازدهم برای حمایت از تولید ملی و کمک به صنایع تولیدی و افزایش رونق اقتصادی پرداخت ۵۲۰۰ میلیارد تومان یارانه حمایت از تولید را در دستور کار قرار داده است.
این مبلغ قرار است از محل منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها(موضوع تبصره ۲۱ قانون اجرای هدفمندی یارانه ها) به بخش های تولیدی داده شود.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…