معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: به دولت پیشنهاد داده ایم ۵ تا ۱۰ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی در اختیار شرکت ملی صنایع پتروشیمی قرار گیرد تا این منابع به پروژه های پتروشیمی با پیشرفت اجرایی بالاتر از ۶۰ درصد اختصاص یابد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمدحسن پیوندی در حاشیه نمایشگاه ایران پلاست در جمع خبرنگاران با انتقاد از روند خصوصی سازی صنعت پتروشیمی، اظهار داشت: تاکنون واحدهای واگذار شده به تعهدات خود برای توسعه این صنعت عمل نکرده اند.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم شروع به ایجاد زیرساخت ها کردیم، افزود: در مرحله اول با توجه به اینکه طبق اصل ۴۴ قانون اساسی می توانیم در سرمایه گذاری های آینده مشارکت ۲۰ درصدی داشته باشیم و این میزان مشارکت برای مناطق محروم تا ۴۹ درصد است، از این امکان قانونی برای توسعه پتروشیمی استفاده می کنیم.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی خاطرنشان کرد: خوراک واحدهای ان جی ال و فازهای پارس جنوبی ابدی نیست و ممکن است در درازمدت مخازن شروع به افت فشار کنند.
پیوندی ادامه داد: بنابراین استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری ۲۰ درصدی می تواند فرصت مناسبی باشد تا در شرایط کنونی در حد امکان منابع مالی؛ شریک شویم و طرح هایی که از پیشرفت بالایی برخورداند و به نوعی از دیدگاه ما طرح های استراتژیک محسوب می شوند را با مشارکت در تأمین سرمایه هرچه زودتر به بهره برداری برسانیم.
وی اظهار داشت: منتظر هستیم مجتمع پتروشیمی تشکیل شود و بعد از آنکه این مجمع به ما مجوز داد برای سرمایه گذاری اقدام کنیم.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: ۶۷ طرح نیمه کاره پتروشیمی با ظرفیت ۶۰ میلیون تن در کشور وجود دارد.
پیوندی با اشاره به طرح های در دست اجرا، گفت: پتروشیمی کرمانشاه در حال تولید است اما خوراک اتیلن خود را که از کاویان تأمین می کند، کامل نیست و با ظرفیت ۵۰ درصدی تولید می کند.
وی افزود: پتروشیمی لرستان به پیشرفت ۹۶ درصدی رسیده و تا پایان سال به بهره برداری می رسد که امیدواریم فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی به تولید برسد تا در تأمین خوراک این واحد نیز مشکلی ایجاد نشود.
معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: پتروشیمی مهاباد نیز به ۸۰ درصد پیشرفت رسیده است و در سال ۹۴ راه اندازی می شود.
وی ادامه داد: پتروشیمی سنندج ۷۵ درصد پیشرفت دارد و هم پتروشیمی سنندج و هم پتروشیمی مهاباد در مسیر خط لوله غرب نیاز به تکمیل ۲ ایستگاه تقویت فشار دارند.
پیوندی افزود: با توجه به اینکه قرار است تا سال ۹۵، فازهای ۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی به تولید برسند، چیزی در حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ظرفیت ۴ میلیون تنی تولید اتیلن اضافه خواهد شد.
وی اظهار داشت: پیشنهادی به هیات دولت برای تکمیل سریع تر طرح های با پیشرفت اجرایی بالای ۶۰ درصد ارایه شده است.
پیوندی افزود: این پیشنهاد را به وزیر نفت و معاون اول رئیس جمهوری ارائه کرده ایم و هم اکنون در هیات دولت در دست بررسی است.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…