Categories: اخبار نساجی

اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان به صنوف انرژی‌بر/ سود تسهیلات؛ ۵ و ۷ درصد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تغییر تجهیزات در صنوف انرژی‌بر، گفت: در روزهای آینده سازمان هدفمندی یارانه‌ها ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت یارانه سود اختصاص می‌دهد.

محمدعلی ضیغمی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرایی شدن بسته حمایت از اصناف گفت: بر اساس بسته حمایتی اصناف در جریان اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات به صنوف انرژی‌بر پرداخت خواهد شد که بر این اساس، کار بررسی مدارک ارایه شده از سوی واحدهای متقاضی در حال انجام است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در واقع اولویت ارایه تسهیلات به صنوف تولیدی و در میان صنوف تولیدی، صنوف انرژی‌بر و نیز صنوف خدماتی که میزان استفاده از منابع انرژی در قیمت تمام‌شده آنها قابل توجه بوده، است.

وی تصریح کرد: صنوف واجد شرایط از طریق سایت مخصوصی که در معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت راه‌اندازی شده،  اقدام به ثبت نامه کرده‌اند و بررسی‌های لازم برای اولویت‌بندی آنها در پرداخت تسهیلات در حال انجام است.

به گفته ضیغمی، در این رابطه توافق‌نامه‌ای نیز با بانک ملی به امضا رسیده تا این بانک، به عنوان عامل وارد شده و کار پرداخت تسهیلات را انجام دهد. در این راستا مقرر شده تا سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز ۲۵۰ میلیارد ریال بابت پرداخت یارانه سود تسهیلات در اختیار بانک ملی قرار دهد تا صنوف بتوانند با شرایط بهتری، تسهیلات دریافت کنند.

وی اظهار داشت: هم اکنون توافق‌نامه میان وزارت صنعت، معدن و تجارت با بانک ملی به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارایه شده است تا این سازمان بتواند به سرعت کار ارایه تسهیلات را انجام دهد.

ضیغمی در خصوص نرخ سود تسهیلات مذکور گفت: نرخ سود در قالب بسته سیاستی- نظارتی بانک مرکزی تعیین شده و بر اساس آن، نرخ تسهیلات جعاله برای دوره‌های کوتاه‌مدت دو ساله ۱۱ درصد و برای بیش از آن، ۱۴ درصد است؛ ضمن اینکه پیش‌بینی شده تا از محل یارانه‌ ۲۵ میلیارد تومانی سود تسهیلات، با هماهنگی مرکز امور اصناف و بازرگانان، بین ۶ تا ۷ درصد سود تسهیلات دریافتی از سوی صنوف، از محل این یارانه پرداخت شود.

وی اظهار داشت: با احتساب این موضوع، واحدهای تولیدی- صنفی انرژی‌بری که مشمول دریافت تسهیلات با دوره بازپرداخت حداکثر دو ساله می‌شوند باید حداکثر ۵ درصد سود پرداخت کنند و واحدهای که متقاضی بازپرداخت تسهیلات در دوره‌ای بیش از دو سال هستند نیز حداکثر ۷ درصد یارانه سود دریافت می‌کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه The Holy Art آثار فرش سمیه صالحی

نمایشگاه The Holy Art که شامل یک مجموعه گالری هنری بین المللی واقع در شهرهای…

21 ساعت ago

علی همتی، کارآفرین برتر استان تهران در همایش صنعت و معدن

علی همتی: کارآفرین برتر تهران در همایش تجلیل از تولیدکنندگان صنعت و معدن پیشرفت و…

3 روز ago

حضور ۱۲۰ شرکت خارجی از ۱۳ کشور در نمایشگاه صنعت نساجی

سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نساجی ایران دیروز (۲۹ مردادماه) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران…

4 روز ago

تغییرات جدید در هیات مدیره انجمن دارندگان نشان های تجاری پوشاک ایران

اخیرا به استناد ماده ۲۷ اساسنامه تشکل ها تغییراتی در هیات مدیره انجمن دارندگان نشان…

5 روز ago

کیفیت کالاهای نساجی به کیفیت آب وابسته است

همانطور که کیفیت آب مصرفی روزانه ما بر روی سلامت ما تاثیر مستقیم و مهمی…

6 روز ago

شماره ۸۷ مجله نساجی کهن ویژه نامه مردادماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 87 مجله نساجی کهن استراتژی جدید شرکت…

1 هفته ago