Categories: اخبار نساجی

اختصاص ۶۰ هزار شناسه به واحدهای صنعتی‌

 

 

مدیر کل دفتر آمار و فرآوری داده های وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: تاکنون حدود ۶۰ هزار واحد صنعتی شناسه تولید دریافت کرده اند.

مهدی نیازی، تعداد طرحهای نیمه تمام دارای شناسه تولید را ۱۰ هزار واحد اعلام کرد و افزود: واحدهای صنفی، صنعتی و معدنی برای فعال ماندن شناسه خود موظفند آمار و اطلاعات خود را به طور مرتب به روز رسانی کنند.

به گفته وی واحدهای صنعتی بالای ۵۰ نفر و کلیه واحدهای معدنی ملزم هستند هر ماه آمار تولید خود را به دفتر آمار و اطلاعات اعلام کنند در غیر این صورت شناسه غیر فعال می شود و خدمات دهی صورت نخواهد گرفت. وی ادامه داد: بقیه واحدهای زیر ۵۰ نفر هم موظفند هر سه ماه یکبار آمار تولید خود را ارائه بدهند.

نیازی اظهار کرد: شناسه صنعتی به تمام واحدهای تولیدی، صنعتی ومعدنی و صنفی شامل بخش خدمات و توزیع صنوف تولیدی اختصاص داده می شود. به گفته وی شناسه مثل کد ملی بنگاه و وابسته به مکان فعالیت و مبنای فعال بودن همه گروههای تولیدی و صنفی و معدنی است و توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اختصاص می یابد.

این مقام مسئول تصریح کرد: ارائه هر گونه خدمات از ثبت نامه در دبیرخانه تا معرفی واحد برای اخذ هر گونه تسهیلات و امکانات و دریافت خدمات از سایر دستگاهها منوط به دریافت شناسه است. وی یادآورشد: واحدهایی که به روز رسانی اطلاعات خود را انجام داده اند کد رهگیری دریافت کرده اند که الان به عنوان شناسه شناخته می شود.

وی تاکید کرد: طرحهای نیمه تمام هم موظفند درصد پیشرفت خود را اعلام کنند تا شناسه آنها فعال بماند و بر این اساس طرحهای مهم هر ماه، برخی طرحها هر ۲ ماه و مابقی طرحها هر ۶ ماه باید اطلاعات خود را در درگاه بهین یاب به روز کنند.
همچنین آن دسته از واحدهای تولیدی و صنفی و معدنی که هنوز موفق به دریافت شناسه نشده اند می توانند با مراجعه به سایت .www.amarsanat.mim.gov.ir نسبت به دریافت شناسه اقدام کنند.

مدیر کل دفتر آمارو فرآوری داده های وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشتر از فعال شدن شناسه صنعتی از نیمه دوم مهر ماه خبر داده بود. به گفته وی از ۱۵ مهرماه ارائه هر گونه خدمات به این گروه از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمانهای تابعه و استانی به این گروهها منوط به داشتن شناسه است و برای فعالیتهای غیرالکترونیکی و نیز ثبت نامه نیز قید شناسه الزامی است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

8 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago