معاون شهرسازی شهردار تهران با اشاره به استفاده از تراکم به عنوان اهرم تشویقی در طرح تفصیلی شهر تهران گفت: کاهش و افزایش تراکم به نحوی پیشبینی شده که حداکثر اختلاف ارتفاع ساختمانها در یک گذر، چهار طبقه خواهد بود.
علیرضا جاوید در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، با اشاره به اینکه طرح تفصیلی برای ساماندهی کالبد شهری تمهیداتی اندیشیده است، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در این طرح به آن توجه ویژه شده، مقوله «خط آسمان» است.
وی تصریح کرد: ایجاد خط آسمان کاملا یکنواخت در یک گذر، زیبایی بصری به دنبال ندارد و خط افق مطلوبی ایجاد نمیکند؛ بنابراین خط آسمان باید تا حدی غیریکنواخت باشد تا چشم را خسته نکند.
جاوید با بیان اینکه بر اساس ضوابط طرح تفصیلی جدید شهر تهران، حداکثر احتمال دو طبقه کاهش یا افزایش تراکم وجود دارد، خاطرنشان کرد: به این ترتیب، حداکثر اختلاف ارتفاع ساختمانهای یک گذر، معادل چهار طبقه خواهد بود که خط افق مناسب و مطلوبی را ایجاد میکند.
معاون شهردار تهران با رد بلند مرتبه بودن ساختمانهای پایتخت گفت: متوسط طبقات ساختمان در تهران ۲/۲ طبقه است. این در حالی است که در اغلب کلانشهرهای دنیا، متوسط ارتفاع، دستکم پنج یا شش طبقه است.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…