وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد اخذ عوارض از واردات به نفع صادرات غیرنفتی را داده و این در حالی است که به گفته رییس مجمع واردات، بیش از ۸۰ درصد از واردات کشور شامل ماشینآلات، مواد اولیه تولید و تجهیزات پزشکی است.
محمدحسین برخوردار در گفتوگو با ایسنا دربارهی پیشنهاد فوق از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تنها ۱۵ درصد از واردات به کالاهای ساخته شده اختصاص مییابد لذا به هیچ عنوان نمیشود از مواد اولیه تولید، ماشینآلات، تجهیزات پزشکی و حتی کالاهای ساخته شده در راستای صنعت عوارض دریافت کرد.
وی با بیان اینکه اخذ عوارض از ماشینآلات، خطوط تولید و امثال آنها باعث افزایش قیمت تمام شده این کالاها میشود تصریح کرد: بار افزایش عوارض به دوش مصرفکننده میافتد زیرا با دریافت عوارض قیمتها افزایش یافته و هزینهی اضافی را به مصرفکننده تحمیل میکند.
رییس مجمع واردات با تاکید بر اینکه عوارض باعث رکود کارخانهها میشود، بیان کرد: از اینرو اخذ عوارض نیمدرصدی از واردات صرفا میتواند به کالاهای ساخته شده مصرفی تعلق گیرد نه کالاهای پروژههای عمرانی و تکمیل خطوط تولیدی.
به گزارش ایسنا، امروز پیشنهادی از سوی دولت مبنی بر اخذ عوارض نیمدرصدی از واردات و اختصاص آن به صادرات از سوی دولت ارائه شده است.
براساس این تصمیم دولت در سال جدید تصمیم دارد تا با اخذ نیمدرصد عوارض از واردات توسعهی صادرات را انجام دهد.
این تصمیم در حالی گرفته شده که به اعتقاد تصمیمگیران در دولت رونق صادرات میتواند بخش اعظمی از نیاز ارزی واردات کشور را تامین کند. در سال گذشته این موضوع تحقق یافته و صادرات غیرنفتی کشور توانسته است ۷۰ درصد از نیاز ارزی واردات کشور را تامین کند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…