Categories: اخبار نساجی

ارائه سند برنامه راهبردی توسعه صنعت، معدن و تجارت به هیئت دولت

 

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ‏ریزی وزارت صنعت گفت سند برنامه راهبردی توسعه صنعت، معدن وتجارت در حال نهایی شدن است و در اواسط شهریورماه به هیات دولت ارائه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از سایت شاتا ؛ « محسن اتابکی» با اشاره به ضرورت تدوین و بازنگری سند راهبردی توسعه صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با توجه به تغییر دولت و تغییرات اساسی برای حرکت به سوی تحقق چشم‌انداز ۱۴۰۴ و همچنین فاصله گرفتن از اهداف تعیین شده در دولت قبل و رویکرد دولت جدید به سمت کاهش تصدی‌گری بخش دولتی و میانداری بخش خصوصی در چرخه تولید و تجارت، این اقدام ضروری به نظر می رسد.

وی افزود: از این رو با تشکیل شورای مشورتی از ارکان بخش خصوصی به ویژه انجمن‌ها و تشکل‌های تخصصی و مشارکت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن، کارگروه بازنگری و تدوین سند برنامه‌ راهبردی توسعه صنعت، معدن و تجارت، از پاییز سال ۱۳۹۲ شروع بکار کرد.

اتابکی در ادامه یادآور شد: سند برنامه راهبردی توسعه صنعت، معدن و تجارت با بهره‌گیری از اسناد قبلی تولید شده، سایر اسناد راهبردی برخی کشورهای در حال توسعه و متدهای مرسوم در دنیا و در  راستای اسناد بالادستی نظیر سند چشم‌انداز ۱۴۰۴، برنامه پنجم توسعه، سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه ارائه شده وزیر به مجلس شورای اسلامی و سایر اسناد بالادستی، پس از چندین ویرایش و اصلاحات صورت گرفته در حال نهایی شدن است و در نیمه اول شهریورماه برای اخذ تصویب به هیات دولت ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه با توجه به ادغام وزارت صنایع، معادن و بازرگانی طی سالیان گذشته، تاکنون بیانیه مأموریت مصوب در این وزارتخانه وجود نداشت خاطرنشان کرد: در این سند به این موضوع نیز پرداخته شده است و در چارچوب طراحی شده، به نقش هر یک از ذینفعان برای تحقق چشم‌انداز تدوین شده پرداخته و هدفگذاری‌ها برای سال ۱۳۹۶ با تعیین شاخص‌های سنجش اهداف تعیین شده است.

به گفته وی؛ در این راستا جهت‌گیری اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت توسعه زیرساختهای صنعت، معدن و تجارت و اشاعه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی در فضای تجارت بین‌المللی است که بر این مبنا موضوعات راهبردی در ۱۲ موضوع شناسایی و تعیین گردیده است.

اتابکی همچنین افزود: به دنبال آن، بسته سیاست‌های اجرایی بخش در ۵ محور تأمین مالی،تأمین زیرساخت،محیط قانونی،سرمایه‌گذاری و تجارت و رقابت‌پذیری، حدوداً ۷۶ سیاست اجرایی تدوین شده است.

وی متذکر شد: برخی از این سیاست‌ها به صورت فرابخشی بوده که اجرایی شدن و اثربخشی آنها در گرو همکاری سایر دستگاههای اجرایی و نیز سایر قوه‌های قضایی و مقننه خواهد بود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شروع ضعیف نمایشگاه صنایع وابسته فـرش ماشـیـنی کاشـان در سـال اول(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان در سال اول برگزاری خود در سایت نمایشگاهی…

19 ساعت ago

فواصـل کم بین برگـزاری نـمایشگـاه ها باعث پایین آمدن کیفیت آن ها میشود(ویدیو)

کاشان قطب صنعت نساجی ایران است. شهر کاشان پتانسیل های بسیار زیادی در زمینه صنعت…

19 ساعت ago

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

5 روز ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

5 روز ago

کنارهم قرارگرفتن تولیدکنندگان راهی برای رشد وموفقیت صنعت نساجی(ویدیو)

شرکت کامل پتروتک شیمی یک شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید مواد اولیه…

5 روز ago

صنعت پوشاک و منسوجات، تجارت بین الملل و الگویابی صادرات به اروپا

ترجمه و اقتباس، تدوین و تحلیل: ابوالفضل قندچی/ دارای دکترای مهارتی (DBA) عصر جدید تجارت…

6 روز ago