ارتباط کفپوش‌ها با پروژه‌های ساخت و ساز شهری

گزارش زیر به بررسی اجمالی پروژه‌های ساخت و ساز شهری در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس پرداخته و در آن توضیحات مفصلی درباره جزئیات این پروژه‌ها و ارتباط آنها به افزایش تقاضا در راباطه با کفپوش‌ها پرداخته است.

 

خلاصه‌ای از کلیات

بازار کفپوش خاورمیانه با توجه به حجم بالای فعالیت های ساختمانی در منطقه رو به رشد است. با افزایش میزان خواست مردم برای استفاده از کفپوش‌ها تولیدکنندگان به حمایت از حقوق مصرف کننده اهمیت بیشتری می‌دهند. این گزارش یک نمای کلی از بازار کفپوش خاورمیانه را با توجه به منطقه تحت امر شورای همکاری خلیج فارس (Gulf Cooperation Council) ارائه می‌دهد. همچنین با نگاه به حجم پروژه های فعال ساختمانی شهری در هر کشور فعالیت های ساختمانی را برای شناسایی بازارهای اصلی رشد کفپوش تحلیل می‌کند.

 

نکات برجسته این گزارش عبارتند از:

  • بر اساس گزارش BNC Project Intelligence، و باتوجه به رشد فعالیت‌های ساخت و ساز در منطقه خاورمیانه باشد انتظار می‌رود که بازار کفپوش در خاورمیانه به ۱۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۶ میلادی برسد.
  • بازار کفپوش شامل مواد مختلفی است که نایلون حدود ۴۰ درصد از سهم کل مواد را دارد.
  • ساخت و ساز شهری میزان تقاضا برای کفپوش را جهت می‌دهد. شورای همکاری خلیج فارس (GCC) 20885 پروژه فعال دارد که تقریبا ۸۰ درصد آن مربوط به ساخت و ساز شهری است.
  • امارات متحده عربی اکثر پروژه‌های ساخت و ساز شهری را در شورای همکاری خلیج فارس تشکیل می‌دهد و همراه با عربستان سعودی تقریبا ۷۱ درصد از کل پروژه های ساختمانی شهری را در منطقه تشکیل می‌دهد.
  • در میان انواع مختلف پروژه‌های ساخت و ساز شهری، ساختمان‌های مسکونی و اداری تقریبا ۸۰ درصد از کل فعالیت‌های ساخت و ساز شهری را تشکیل می‌دهند و تقاضا برای مواد کفپوش در منطقه را تشکیل می دهند.

تحلیل بازار کفپوش

بازار کفپوش در خاورمیانه به دلیل تعداد زیاد پروژه های ساخت و ساز فعال، به دنبال رشد است. به همین دلیل انتظار می‌رود که بازار کفپوش تا سال ۲۰۲۶ تا ۵ درصد افزایش یابد و به میزان ۱۰ میلیارد دلار برسد. بازار کفپوش را می‌توان به بخش‌های زیر تقسیم کرد: فرش و قالی، کاشی، کفپوش وینیل، کفپوش چوبی و انواع دیگر از قبیل کفپوش لمینیت.

نایلون از مواد گسترده مورد استفاده در حوزه کفپوش است که ارزش تخمینی آن ۲.۶ میلیارد دلار است و بیش از ۴۰ درصد از سهم مواد مورد استفاده در کفپوش را دارد. افزایش استفاده از برنامه های کاربردی و طراحی فرصت‌های جدید بازار را ایجاد می‌کند. انتظار می‌رود تقاضا برای کف‌پوش با افزایش فعالیت‌های ساخت و ساز جدید و بازسازی در منطقه افزایش یابد.

نسخه کامل این گزارش در شماره ۴۵ مجله نساجی کهن منتشر خواهد شد

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

موفقیت نمایشگاه دموتکس خاورمیانه: ارزیابی مثبت خانم آذلبار (ویدیو)

خانم آذلبار نماینده شرکت نمایشگاهی دموتکس در ایران نمایشگاه دموتکس خاورمیانه (دموتکس دبی) که در…

13 ساعت ago

دموتکس دبی بهترین موقعیت برای پیشرفت شرکت های ایرانی

آقای محمد شیفع رجالی مدیر عامل فرش کلاسیک در مصاحبه با مجله کهن فرمودند: نمایشگاه…

1 روز ago

سازماندهی نمایشگاه دموتکس دبی در چهارماه یک موفقیت بزرگ بود (ویدیو)

خانم سونیا ودا کاستلانو مدیر جهانی نمایشگاه های دموتکس در گفتگویی با مجله نساجی کهن…

1 روز ago

نمایشگاه دموتکس راهی برای صادرات فرش به اقصی نقاط جهان (ویدیو)

گفتگو با آقای حاج محمد داوود مدیرعامل فرش و گلیم بهارستان: آقای حاج محمد داوود…

1 روز ago

رکورد جدید فرش عظیم زاده در نمایشگاه دموتکس دبی ۲۰۲۴ (ویدیو)

شرکت فرش عظیم‌زاده یکی از شرکت‌های معروف و معتبر در زمینه تولید و فروش فرش…

2 روز ago

محصولی جدید از فرش اکباتان

فرش اکباتان در راستای هدف خود که همگام بودن با تکنولوژی روز دنیا می‌باشد ؛…

4 روز ago