تهران – حضور مهارت جویان ایرانی در شش دوره مسابقات بین المللی مهارت پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتقای رتبه ایران از سی و پنجم به ششم در این عرصه بین المللی را بدنبال داشته است.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، جمهوری اسلامی ایران ازسال ۲۰۰۱ تاکنون در شش دوره مسابقات بین المللی مهارت در کشورهای مختلف شرکت کرده است.
مهارت آموزان ایرانی برای نخستین بار در سال ۲۰۰۱ میلادی در مسابقات بین المللی مهارت در کشور کره جنوبی شرکت کردند و با بدست آوردن ۴۲۹.۱۳ امتیاز موفق به کسب رتبه ای نشدند.
مسابقات بین المللی مهارت در سال ۲۰۰۳ میلادی در کشور سویس برگزار شد و ایران توانست با کسب ۴۷۲ امتیاز، دیپلم افتخار در رشته فناوری اطلاعات و پشتیبانی شبکه را کسب کند.
رتبه ایران در سال های پس از ۲۰۰۳ میلادی بتدریج بهبود یافت،به طوری که در سال ۲۰۱۱ میلادی که این مسابقات در شهر لندن برگزار شد، مهارت جویان ایرانی توانستند با کسب ۵۱۵.۶۳ امتیاز ، رتبه ششم را با یک مدال برنز و پنج دیپلم افتخار از آن خود کنند.
به گزارش ایرنا، مسابقات بین المللی مهارت هر دو سال یکبار از سوی سازمان مهارتهای جهانی در یکی از کشورهای عضو این سازمان برگزار می شود و سازمان آموزش فنی و حرفه ای به عنوان نماینده ایران در سازمان مهارتهای جهانی به طور سالانه مسابقات ملی مهارت را در ایران برگزار می کند و برگزیدگان را به مسابقات جهانی اعزام می کند.
یادآور می شود، هم اکنون ۴۹۱ نفر مهارت جو در ۲۶ رشته در دوازدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در استانهای تهران و البرز در حال رقابت هستند. برگزیدگان این دوره و مسابقات ملی مهارت که سال ۹۱ برگزار می شود به مسابقات جهانی مهارت که در سال ۲۰۱۳ میلادی در کشور آلمان برگزار می شود،راه خواهند یافت.
مسابقات بین المللی مهارت به دنبال نیاز شدیدی که جهت تعیین سطح مهارت کارگران در کشور اسپانیا احساس شد و با پیگیری فراوان پس از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۵۰ ، با ۲۴ شرکت کننده در۱۲ رشته برگزار شد.
این مسابقات به سرعت مورد استقبال کشورهای صنعتی آن زمان قرار گرفت و در سومین المپیاد، کشور اسپانیا میزبان ۶ کشور صنعتی و در حال توسعه بود.
‘سازمان بین المللی آموزشهای حرفه ای’ در سال ۱۹۵۴ با هدف ترغیب جوانان به کسب مشاغل حرفه ای تشکیل شد و از آن پس هر دو سال یکبار این مسابقات در کشورهای مختلف برگزار شده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…