Categories: اخبار نساجی

ارزشمندترین شرکت‌های تکنولوژی معرفی شدند / جدول

شرکت‌های تکنولوژی در سال‌های اخیر روند رشد سریعی را در پیش گرفته و تاثیر قابل توجهی بر رونق اقتصادی این صنعت گذاشته‌اند. این جریان تا جایی ادامه پیدا کرده است که عرضه اولیه سهام شرکت‌هایی مانند فیس بوک به یک بمب خبری بزرگ تبدیل می‌شوند و توجه همه سرمایه‌گذاران شناخته شده جهان را به خودشان جلب می‌کنند.

در واقع شرکت‌های نوظهور اینترنتی در سال‌های اخیر بیشترین سهم را در سرعت بخشیدن به این روند داشته‌اند. درست به همین دلیل است که برند و نام تجاری شرکت‌های تکنولوژی در این سال‌ها ارزش زیادی پیدا کرده و در میان مردم مختلف سرتاسر دنیا شناخته می‌شوند.


صرفنظر از میزان شهرت و محبوبیت این شرکت‌ها، ارزش مالی (Market Value) آنها هم تاثیر قابل توجهی بر ارزش کلی هر کدام از آن‌ها دارد. در جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی WPP’s Millward Brown شرکت اپل امسال برای دومین بار توانسته عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را به خودش اختصاص دهد. این شرکت با ارزشی برابر۹. ۱۸۲ میلیارد دلار حالا محبوب‌ترین و ارزشمندترین شرکت تکنولوژی و البته دنیاست.

علاوه بر اپل، شرکت‌های بزرگ دیگری در عرصه تکنولوژی هم در فهرست ارزشمندترین شرکت‌های جهان قرار گرفته‌اند. حضور ۷ شرکت تکنولوژی از میان ۱۰ شرکت ارزشمند جهان نشان می‌دهد که روند رشد صنعتی جهان در حال تغییر است. به گفته کارشناسان و تحلیل‌گران، زمان زیادی از وقتی که اقتصاد جهان مبتنی بر نفت و منابع دیگر انرژی بود گذشته است. حالا عصر تکنولوژی است و صنعت و اقتصاد وابستگی زیادی به آن دارند. نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که صنعت IT توانسته با کمک پتانسیل‌های بالایی که دارد، در وضعیت متلاطم اقتصاد جهانی جایگاه خودش را بیشتر از گذشته تثبیت کند.


پس از اپل که در صدر جدول جاخوش کرده، شرکت‌های دیگر تکنولوژی هم جایگاه‌های بالای جدول را به خودشان اختصاص داده‌اند. بعد از اپل شرکت قدیمی و بزرگ آی بی ام، گوگل، مایکروسافت، AT & T، Verizon و China Mobile که به ترتیب با ارزش‌های ۹۸۵. ۱۱۵ میلیارد دلار، ۸۵۷. ۱۰۷ میلیارد دلار، ۶۵۱. ۷۶ میلیارد دلار، ۸۷۰. ۶۸ میلیارد دلار، ۱۵۱. ۴۹ میلیارد دلار و ۰۴۱. ۴۷ میلیارد دلار رتبه‌های بعدی را به خودشان اختصاص داده‌اند.


آمار و ارقام نشان می دهد در حالی که اپل و آی بی ام به ترتیب رشد ۱۹ و ۱۵ درصدی را تجربه کرده‌اند، مایکروسافت و گوگل به ترتیب با ۲ و ۳ درصد رشد منفی روبه‌رو بوده‌اند.
از سوی دیگر، شرکت فیس بوک که سهام آن برای نخستین بار هفته گذشته به صورت عمومی عرضه شد، با رشد چشمگیر ۷۴ درصدی توانست خود را به بالای جدول و پشت سر آمازون برساند. برند آمازون هم با ارزش ۰۷۷. ۳۴ میلیارد دلاری در جایگاه هجدهم جدول قرار دارد. فیس‌بوک هم با ارزش ۲۳۳. ۳۳ میلیارد دلاری رتبه نوزدهم این رتبه‌بندی را به خودش اختصاص داده است.
به اعتقاد کارشناسان، برند شناخته شده یکی از روش‌های تضمینی برای بقای کسب و کار به حساب می‌آید و حتی به عبور شرکت‌ها از پیچ و خم‌هایی مانند رکود اقتصاد جهانی، عدم ثبات اقتصادی و سیاسی می‌تواند، کمک زیادی کند. جالب است بدانید که ارزش اقتصادی صد نشان تجاری برتر جهان از سال ۲۰۰۶ تا حالا با رشد ۶۶ درصدی همراه بوده است. 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

2 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

3 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

7 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

7 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

1 هفته ago