Categories: اخبار نساجی

ارزی از صاحبان کالا نمی‌گیریم که در بازار بفروشیم

 

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی گفت: صاحبان کالا، کرایه حمل را براساس ارز مبادله ای و با ریال می پردازند، بنابراین ما ارزی از صاحبان کالا نمی گیریم که در بازار آزاد بفروشیم.

محمد حسین داجمر در گفتگو با مهر در خصوص تعیین ارز مبادله ای برای تعرفه تخلیه و بارگیری بارها، اظهار داشت: این تعرفه ها در گذشته با نرخ مرجع محاسبه می شد اما در حال حاضر ارز مرجع تبدیل به ارز مبادله ای شده که این موضوع هزینه ما را دو برابر کرده است.

وی با بیان اینکه وقتی گمرک ارز مرجع را به مبادله ای تبدیل کرد، تعرفه ها را به نصف کاهش داد، بیان کرد: اما سازمان بنادر حاضر نیست که تعرفه ها را پایین بیاورد و با همان نرخ تعرفه، ارز مبادله ای را تعیین کرده است.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه درآمد سازمان بنادر با این روش دو برابر شده است، گفت: در شرایطی که کشتیرانی با تحریم روبرو است، نباید با این شیوه شرایط را سخت تر کنند.

داجمر درباره زیان کشتیرانی از پرداخت ارز به نرخ مبادله ای، اظهار داشت: کشتیرانی از زمانی که تحریم شده، زیان ده است و یک شرکت سودده محسوب نمی شود اما وضعیت جدید زیان‌های بیشتری را به کشتیرانی تحمیل می کند.

وی با بیان اینکه در شرایط تحریم نباید باری را روی دوش کشتیرانی داخلی گذاشت، افزود: در بخشی از دولت در گمرک تعرفه ها به نصف کاهش پیدا می کند اما در بخش دیگر دولت، تصمیم دیگری گرفته میشود.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در خصوص اینکه سازمان بنادر اعلام می کند که شرکتهای کشتیرانی، ارزهایی که دریافت می کنند، در بازار آزاد به فروش می رسانند، بیان کرد: این موضوع را در مورد شرکتهای خارجی قبول داریم اما ما هم به عنوان شرکتهای داخلی با مشکلات نرخ ارز روبرو هستیم، بنابراین نمی توان ما را با شرکتهای خارجی مقایسه کرد.

وی تصریح کرد: کشتیرانی هم مانند دیگر شرکت های دولتی با مشکل صرافی ها در انتقال ارز روبرو است و صاحبان کالا، کرایه حمل را براساس ارز مبادله ای و با ریال می پردازند، بنابراین ما ارزی از صاحبان کالا نمی گیریم که در بازار آزاد بفروشیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

19 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

7 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago