خط و نشان پتروشیمی برای کالاهای چینی
یک مقام مسئول در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به توقف واردات کیف و کفش چینی به ایران با توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی و تامین مواد اولیه صنایع کیف و کفش از ادامه صادرات پتروشیمی ایران به اروپا به دلیل بالا بودن استانداردهای تولید خبر داد.
به گزارش مهر، محمد زیار در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی بهعنوان یکی از سناریوهای کاهش خام فروشی و وابستگی بودجه کشور به درآمدهای نفت و گاز، گفت: یکی از مشوق های توسعه صنایع تکمیل پتروشیمی و پلیمرها امضای قراردادهای تضمینی و بلندمدت تامین موا اولیه این صنایع اشتغال آفرین است.
رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه محدودیتی در زمان و حجم از نظر بخش دولتی در تنظیم این قراردادهای بلندمدت تامین خوراک و مواد اولیه پتروشیمیها وجود ندارد، تصریح کرد: بر این اساس سرمایه گذاران فارغ از بورس و مشکلات سرزمین اصلی از تأمین مطلوب خوراک واحد مورد سرمایه گذاریشان اطمینان حاصل می کنند.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه در شرایط فعلی ایران یکی از کیفیترین محصولات پتروشیمی جهان را تنولید میکند، اظهار داشت: با وجود تحریم ها بخشی از محصولات پتروشیمی ایران به اروپا صادر می شود که دلیل ادامه این صادرات به اروپا در گروی کیفیت بالای محصولات پتروشیمی ایران است.
وی با اشاره به اینکه سیاست دولت ورود تکنولوژی و فنآوریهای نوین به صنایع بالادستی و تکمیلی پتروشیمی است، تبیین کرد: از این رو با توجه به در اختیار داشتن خوراک و مواد اولیه کافی ایران در بلندمدت توان عرضه محصولات کیفی و با استاندارد بالای صنایع تکمیلی پتروشیمی به بازار جهانی را دارد.
زیار با یادآوری اینکه هم اکنون نرخ بازگشت سرمایه در صنایع تکمیلی پتروشیمی حدود ۵۰ درصد بوده و کل سرمایهگذاری دو ساله بازگشت داده میشود، تاکید کرد: علاوه بر این توسعه صنایع تکمیلی منجر به کاهش واردات مواد اولیه صنایع مختلف به داخل کشور و صرفهجویی ارزی میشود.
رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، افزود: از این رو در حال حاضر در صنعت کیف و کفش تا چند سال پیش کشور پر از کفشهای چینی بود اما اکنون بازار داخلی در اختیار کفشهای ایرانی است و حتی سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیون دلار در حوزه کیف و کفش از شهر قم محصول صادر شده است.
وی از قم، تبریز و مشهد به عنوان سه قطب تولید کیف و کفش ایران یاد کرد و خاطرنشان ساخت: هم اکنون در منطقه سهم عمده ای از ” بازار پا افزار” در اختیار ایران بوده که بیشتر نتیجه ایجاد ارزش افزوده در حوزه پلی یورتان، پلی اتیلنها و پی.وی.سی است.
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…