Categories: اخبار نساجی

از عملکردمان راضی نیستیم

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از عملکردمان در مورد فرودگاه امام طی یک سال گذشته راضی نیستیم، گفت: هستند کسانی که حاضرند به صورت BOT سرمایه گذاری و طی مدت سه سال پروژه فرودگاه را تکمیل کنند اما جامعه باید بپذیرد که بهره برداری حدود ۳۰ سال باید در اختیار آنها قرار بگیرد.

علی نیکزاد در گفت و گو با خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره پروژه فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) اظهار کرد: در مورد این فرودگاه کارها را به طور ویژه دنبال می کنیم و اعتبار مناسبی در بودجه سال ۹۱ به این فرودگاه اختصاص داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به این که از منابع حاصل از فروش اوراق مشارکت نیز بخشی را برای این فرودگاه در نظر گرفته ایم، گفت: پیشنهادهایی هم توسط بخش خصوصی برای اجرای پروژه های این فرودگاه داشته ایم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که امیدوارم مذاکرات با بخش خصوصی به نتیجه برسد، تصریح کرد: در مورد برخی پروژه ها مانند VIP، CIP، توسعه ترمینال و … نیز شخصا وارد شده و دخالت کردم که اگر انجام شود ظرفیت این فرودگاه که اکنون شش میلیون نفر است، افزایش می یابد.

نیکزاد با تاکید بر این که اکنون ۴.۸ میلیون نفر از ظرفیت فرودگاه امام خمینی(ره) عملیاتی است، اظهار کرد: در مورد این فرودگاه یا باید طرحی نو در اندازیم که در آن صورت اقدامات انجام شده در مورد فرودگاه امام بخشی از این کار جدید می شود.

وی افزود: در این راستا چند شرکت خارجی و کنسرسیوم برای مشارکت اعلام آمادگی کرده اند که پیشنهاد آنها ایجاد ظرفیت جابه جایی ۶۰ میلیون مسافر است.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد:جامعه باید چنین مسئله ای را بپذیرد که اگر کسی چنین سرمایه گذاری می کند، فرودگاه باید برای مدت ۲۰ یا ۳۰ سال در اختیارش قرار بگیرد همان طور که کشورهای دیگر نیز در این بخش سرمایه گذاری کرده اند تا هاب منطقه را در اختیار داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: هستند کسانی که حاضرند به صورت BOT سرمایه گذاری و طی مدت سه سال پروژه فرودگاه را تکمیل کنند.

نیکزاد در ادامه گفت: راهکار دیگر این است که ترمینال حجاج، گمرک، VIP، CIP، پارکینگ و سایر پروژه ها را اجرا کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه چندین بار از ترمینال زیارتی بازدید کرده ام، ادامه داد: افتتاح این ترمینال به سرمایه زیادی نیاز دارد و زمان می برد.

وی اضافه کرد: اکنون در فرودگاه امام عملیات انجام می شود اما اگر بخواهیم فرودگاه مهرآباد را به امام خمینی منتقل کنیم تا زمانی که مترو فرودگاه راه نیفتد شدنی نیست.

نیکزاد در پایان تاکید کرد: به هر حال از فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره)غافل نیستم و هم و غم ما این است که آن را به مرحله خوبی برسانیم البته به اقداماتمان طی یک سال گذشته درباره فرودگاه امام خمینی نیز نمره خوبی نمی دهیم و از عملکرد خودمان راضی نیستم.

وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد: در سال ۹۱، آنچه در این فرودگاه در دست ساخت است، تکمیل می شود و همچنین تصمیمی استراتژیک در مورد این فرودگاه گرفته شود تا ظرفیت جابه جایی بالایی در فرودگاه امام خمینی (ره) داشته باشیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

3 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

4 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

1 هفته ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

1 هفته ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

2 هفته ago