اخبار فرش ماشینی

استخدام گریه کن در اینستاگرام برای فروش فرش ماشینی!!

به عنوان یک خبرنگار که بیش از ده سال در صنعت نساجی و فرش ماشینی فعال بوده ام همواره علاقه زیادی به انعکاس آنچه در این بخش رخ می دهد داشته ام. مدتی است یک کمبود اساسی در بخش اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مشتریان برای خرید فرش ماشینی در سطح جامعه نظرم را جلب کرده و با بررسی دقیق تری در مورد آن به موضوعی جالب برخورد کردم که شایدبه اشتراک گذاری آن برای شما هم جذاب باشد.

اگر کمی علاقمند به سینما باشید و یا فیلم  های تکراری! صدا و سیما را دنبال کرده باشید حتما فیلمچند میگیری گریه کنیکه با هنرمندی استاد منوچهر نوذری هم همراه بود را به یاد دارید. خلاصه کلی این فیلم این بود که یک شرکت خدماتی عده ای از افراد را که خوب و با سوز و گداز گریه می کنند را با پرداخت پول اجیر می کند و برای سرمایه داران و پولداران تازه به دوران رسیده شهر که کس و کار زیادی برای مراسم ختم ندارند و باید به ظاهر آبرویی برای خود به جا کند مراسم پر رنگ و لعابی می گیرند و البته گریه کن ها  وارد عمل میشوند و در فقدان از دست رفته بدون متوفی را بشناسند و دیده باشند گریه ها و ناله ها سر می دهند و بقیه ماجرا

جالب است بدانید برخی از فروشگاه های فرش ماشینی نیز به تازگی از این مدل کاری بهره می برند! در گشت و گذارهای متعددی که در پیج های اینستاگرامی و شبکه های اجتماعی فرش دارم با افرادی برخورد کرده ام که سنگ برند خاصی را بر سینه می زنند و یا در زیر پست های دیگران پست های جهت دار ، از قبل آماده شده و ترغیب کننده برای خرید و بازدید کردن از فروشگاه خاصی را تبلیغ می کنند، مدیران این فروشگاه های به گمان خودشان باهوش، با استخدام این گریه کن های مجازی در سراسر اینترنت و به ویژه در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام سعی در کشاندن مشتری به فروشگاه ها و مراکز فروش فرش خود دارند. بنابراین به شما توصیه می کنم برای خرید فرش ماشینی بیشتر به نکات منطقی و اصولی که برای خرید فرش لازم است توجه کنید و به این اسپمرهای معمولا خوش خط و خال که توسط برندها خریداری شده اند اجازه دخالت در تصمیم گیری خود را ندهید و یا از منبع و مراجع قابل اعتماد و فروم های معتبر برای مشاوره با دیگر خریداران استفاده کنید. شما هم حتما با این پست ها و نظرات گول زننده و تبلیغاتی برخورد کرده اید. به ویژه اگر در این تبلیغات و پست ها فردی نام فروشگاه خاص یا هایپر مارکت خاصی را به شما معرفی کرد که به عنوان مشتری از آنجا بازدید داشته و اتفاقا خرید بسیار خوب و موفقی نیز داشته وبیشتر به صحت و سقم این نظر شک کنید چرا که به احتمال زیاد با یک فرد گریه کن برخورد کرده اید که در ازای نوشتن این پست ها و پرکردن فضای مجازی از نام یک برند یا فروشگاه خاص کسب در آمد می کند.

امیدوارم این مطلب بتواند در افزایش سطح آگاهی خریداران فرش ماشینی موثر باشد.

[instagram-feed]

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago