استقبال عمانی‌ها از فرش‌های تولید ایران در نمایشگاه مسقط

 

پایگاه خبری عمان تریبیون طی گزارشی از نمایش فرش های ایرانی در مسقط نوشت: عمانی‌ها از فرش های دستباف و ماشینی ایران در این نمایشگاه استقبال کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری عمان تریبیون، فرش هایی با طرح ها، جنس ها و سایزهای مختلف، ستاره نمایشگاه ایران سولو در مرکز نمایشگاه های بین المللی مسقط بودند که روز شنبه به اتمام رسید.

بسیاری از شهروندان عمانی مقابل غرفه یک شرکت تجمع کرده بودند تا کیفیت فرش تبریز را از نزدیک مشاهده کنند.

یکی از فرش های جذاب ارائه شده در این نمایشگاه، یک فرش بزرگ پشمی و ابریشمی با طرحی گلدار بود که قیمت آن ۹۰ هزار ریال عمان بود. مالک یک غرفه گفت: «۵ سال طول کشیده تا این فرش بافته شود. در این فرش دستباف از رنگ های طبیعی استفاده شده و به همین دلیل این فرش اینقدر گران قیمت است.» وی افزود، یک فرش دیگر هم داشتیم که قیمت آن بالاتر از ۹۰ هزار ریال بود.

وی در ادامه گفت: «ما در این نمایشگاه استقبال خوبی را شاهد بودیم. مشتریانی هستند که تمایل دارند هر قیمتی را بابت فرش های نفیس بپردازند.»
این شرکت ایرانی به دلیل ارائه گران قیمت ترین فرش های جهان از اعتبار بالایی برخوردار است. «ما فرشی داریم که قیمت آن ۱.۴۶ میلیون ریال عمان است. این فرش ۱۸۰ گره، از ابریشم بافته شده و ۴ استادکار ۷ سال زمان برای بافتن آن صرف کرده اند. این فرش در لندن به نمایش گذاشته شد.»

یکی از بازدید گنندگان از این نمایشگاه گفت: «هرچند من پول کافی ندارم تا این فرش را بخرم، اما این شانس را دارم تا با پای برهنه روی این فرش ۹۰ هزار ریالی راه بروم و با آن عکس بگیرم» در طول برگزاری نمایشگاه، بازدیدکنندگان برای گرفتن عکس یادگاری با فرش های زیبای ایرانی مراجعه می کردند.

غرفه های عرضه کننده فرش های ماشینی ایران نیز در این نمایشگاه با اقبال خوبی مواجه بود. این فرش ها که از پلی استر و ابریشم مصنوعی بافته شده اند، بین یک تا ۵۰۰ ریال قیمت گذاری شده بودند. یک فروشنده ایرانی در این باره گفت: «محصولات ما از اکریلیک و ابریشم مصنوعی بافته شده است و در جریان این نمایشگاه فروش بسیار خوبی داشت. همچنین تقاضای بالایی برای قالیچه های ما وجود دارد.»

یک تاجر عمانی گفت: «من فرش های عالی ای با قیمت خوب خریداری کردم. طرح های آنها واقعا جالب بود. در حقیقت آنها نسخه هایی از طرح های قرن شانزده هستند.»

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago