Categories: اخبار نساجی

اشتغال ۴۳۵۰ نفری در صنعت فرش/اجرای پایلوت طرح در ۷ استان

 مدیر کل دفتر تعاونی‌های تولیدی وزارت کار با اشاره به اینکه توسعه صنعت فرش یکی از دغدغه ‌های اصلی صنعت فرش است گفت: اجرای این طرح علاوه بر اشتغال ۴۳۵۰ بافنده ، توسعه صنعت فرش را به همراه دارد.

البرز محمدی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، توسعه صنعت فرش یکی از دغدغه‌های وزیر تعاون است و ما هم پیشرو این ماجرا بودیم گفت: اولین طرح در این حوزه از سوی دفتر تعاونی‌های تولیدی ارائه شد و وزیر تعاون،کار و رفاه نیز تصویب کردند .

 وی ادامه داد: خط  اعتباری خوبی برای توسعه صنعت فرش از سوی وزیر کار تصویب شد که در راستای این موافقت مقرر شده است، تفاهم نامه در ۷ استان به صورت آزمایشی اجرا شود.

 محمدی بیان کرد: شورای راهبری ملی تفاهمنامه چهار جانبه مذکور  با دعوت از مدیران ۷ استان مورد نظر صندوق مهر امام رضا(ع) شامل گیلان، کردستان ، چهارمحال وبختیاری ، کهگیلویه وبویر احمد ، فارس ، لرستان وایلام که دارای ظرفیت برندسازی در حوزه فرش را داشته وکمترین منابع را در سنوات قبل از آن صندوق در یافت نموده اند؛ نسبت به اعلام سیاست‌های وزارت متبوع در ایجاد اشتغال ارزان قیمت و توضیح مراحل پنج گانه فرآیند ساماندهی،تامین واعطای منابع مالی مورد نیاز تعاونیها و اتحادیه های پشتیبان طرح و همچنین شرح وظایف وطریقه تعامل طرفهای تفاهمنامه در سطح استان‌ها اقدام کرد.

مدیر کل دفتر تعاونی‌های تولیدی وزارت کار با اشاره به فرآیند اجرایی شدن طرح ایجاد اشتغال ارزان قیمت توسط تعاونی‌ها در صنعت فرش دستباف و ارائه آن توسط معاونت تعاون وزارت متبوع به شورای اشتغال خرد وروستایی و تصویب در آن شورا افزود: در این طرح پیش بینی شده تا با مدیریت بخش تعاون کشور وتامین اعتبارارزان قیمتی معادل ۵۰۰ میلیارد ریال معادل ۵۰ میلیارد تومان توسط صندوق مهر امام رضا(ع) اشتغال پایداری برای۴۳۵۰ بافنده بیکار در سطح کشور ایجاد شود.

وی گفت: مراحل اجرایی طرح در پنج مرحله اطلاع رسانی وشناسائی متقاضیان واجد شرایط (جامعه هدف) ، سازماندهی و معرفی بافندگان،تصویب طرحهای تعاونی،انعقاد قرارداد و نظارت و گزارش‌گیری از روند پیشرفت کاردسته بندی واجرا می‌شود.در صورتی که این طرح در ۷ استان موفق باشد در سایر استان‌‌ها عملیاتی می‌شود.

محمدی افزود: ادارات کل استانی تعاون ،کار ورفاه اجتماعی وظیفه راهبری طرح وصندوق مهر امام رضا(ع) تامین اعتبار مورد نیاز این طرح را برعهده خواهند داشت.سازمان فنی حرفه ای نیز با آموزش تخصصی و مهارتی وظیفه توانمندسازی نیروی انسانی طرح را بر عهده داشته واتحادیه سراسری تعاونی‌های تولید فرش دستباف کشور نیز وظیفه ساماندهی وجذب بافندگان واجد شرایط و اجرای طرح در مواردی مانند طرح ونقشه،بازاریابی وعرضه محصولات ودستبافته های حاصل از طرح را عهده دار است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

17 ساعت ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

18 ساعت ago

کنارهم قرارگرفتن تولیدکنندگان راهی برای رشد وموفقیت صنعت نساجی(ویدیو)

شرکت کامل پتروتک شیمی یک شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید مواد اولیه…

18 ساعت ago

صنعت پوشاک و منسوجات، تجارت بین الملل و الگویابی صادرات به اروپا

ترجمه و اقتباس، تدوین و تحلیل: ابوالفضل قندچی/ دارای دکترای مهارتی (DBA) عصر جدید تجارت…

2 روز ago

هـدف شـرکت فـرجاد تـوان آسـیا کمک به صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی باید در سال های آینده قوی تر و موفق تر…

3 روز ago

بـرگزاری نـمایشگاه صنـایع وابـسته فـرش ماشینی موجب رونق این صنعت می شود(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان بعد از ۳سال برگزار شد. این…

3 روز ago