Categories: اخبار نساجی

اصرار مسئولان برای واردات ۵۰۰ کیلومتر لوله در سال تولید ملی /ارزانتر از خارجی ها تولید می کنیم

 

بارها به مسئولین گفته ایم که علیرغم امتیازات ویژه خارجی ها از قبیل معافیت های مالیاتی در مناطق آزاد و … حاضریم با قیمتی ارزانتر از آنها لوله های گاز ترش را تحویل دهیم .

علیرضا کاظمی مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار ما با انتقاد از روند واردات لوله از کشورهای چین ، آلمان و هند گفت : بارها به مسئولین گفته ایم که علیرغم  امتیازات ویژه خارجی ها از قبیل برخورداری معافیت های مالیاتی در مناطق آزاد و … حاضریم با قیمتی ارزانتر از آنها لوله های گاز ترش را تحویل دهیم .

مهندس کاظمی با اشاره به تولیدات این شرکت و استفاده از آنها در فازهای ۱ تا ۵ پارس جنوبی افزود : تولید لوله های گاز ترش با اینچ های بالا در این شرکت از سال ۱۳۷۲ آغاز شد و تا به امروز ۱۰۵۱ کیلومتر از تولیدات این شرکت در پروژه های ملی کشور مورد استفاده قرار گرفته که جدول این تولیدات را در اختیار شما قرار می دهیم .

وی در ادامه این گفت و گو ضمن بیان اینکه جلسات متعددی را با مسئولان دولتی برگزار کرده است ، تصریح کرد : جلسات مختلفی را با مسئولین دولتی از جمله آقایان قلعه بانی ، بازرگانی و طاهری مطلق داشته ایم و از آنها درخواست کرده ایم که حداقل نصف این واردات را به شرکت های تولید کننده داخلی بدهید هم راضی هستیم ، اما متاسفانه در سال گذشته ۱۰۰۰ کیلومتر وارد کرده اند و امسال نیز ظاهرا قرار است ۵۰۰ کیلومتر دیگر وارد کنند .

ارزانتر از خارجی ها تولید می کنیم

مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز گفت : این شرکت استانداردهای مختلفی از شرکت های آجیپ ایتالیا و توتال فرانسه و  … جهت تولید لوله دارد و هنوز اصرار مسئولان جهت واردات برای ما جای سوال دارد در حالی که این شرکت به تنهایی می تواند در سال ۲۵۰ کیلومتر لوله با قطرهای بزرگ تولید کند .

وی افزود : حتی به مسئولین گفته ایم که این لوله ها را علیرغم امتیازات ویژه خارجی ها در مناطق آزاد با همان کیفیت و حتی ارزانتر از کشورهای چین و هند به شما تحویل می دهیم .

حال با توجه به این اظهارات و مصاحبه یکی دیگر از تولید کنندگان جا دارد مسئولین وزارت نفت و شخص آقای وزیر پاسخ مناسبی به این گزارش ها دهند که چگونه است در سالی که به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری گردیده این اتفاقات ناگوار در صنعت کشور رخ داده که بدنبال آن بسیاری از کارگران این دو شرکت در بیکاری به سر می برند .

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس هانوفر و تاثیرات آن بر نمایشگاه فرش استانبول

عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس هانوفر در بخش فرش های ماشینی می‌تواند تأثیرات قابل توجهی بر…

18 ساعت ago

پنبه: چالش خرید تضمینی و آینده کشاورزی در ایران

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…

2 روز ago

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…

4 روز ago

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

6 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

1 هفته ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

2 هفته ago