Categories: اخبار نساجی

اصناف در شب عید انصاف را رعایت کنند

 

 

موجودی کافی کالاهای اساسی برای اجرای فاز دوم هدفمندی

    وزیر صنعت معدن و تجارت از موجودی بسیار مناسب کالاهای اساسی برای تامین مایحتاج مورد نیاز مردم خبر داد و گفت: نیازی به ذخیره سازی ویژه برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها نیست، چرا که موجودی کالاها بسیار مناسب است.

به گزارش مهر، محمد رضا نعمت زاده در جمع خبرنگاران در خصوص تنظیم بازار شب عید و تامین مایحتاج مورد نیاز مردم گفت: به لحاظ موجودی کالا انبارهای کشور پر است و حتی در برخی مواقع کالا وجود دارد ولی متاسفانه انبار خالی برای تخلیه آن وجود ندارد، بنابراین هیچ جای نگرانی از این بابت نیست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سئوال مهر افزود: هم اکنون موجودی ذخایر کالاهای اساسی در کشور به اندازه ای است که نیازی به ذخیره سازی ویژه برای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها وجود ندارد چرا که مشکلی برای تامین کالاهای مورد نیاز مردم نیست.

وی تصریح کرد: شب عید امسال نیز همانند سالهای قبل نظارت و بازرسی بر بازار صورت خواهد گرفت و امید می رود جامعه صنفی کشور و اتحادیه ها نیز دقت لازم را در این زمینه داشته باشند و واحدهای صنفی انصاف را رعایت کنند.

به گفته نعمت زاده، ۲۲ قلم کالا هم اکنون تحت نظارت دولت قرار دارد که قیمت گذاری آنها صورت می گیرد اما دولت نمی تواند در مورد همه کالاها قیمت گذاری صورت دهد اما کنترل و نظارت بر قیمت ها صورت خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: ثبات نرخ ارز عامل موثری بر قیمت کالاهای خرده فروشی است و همان طور که آمارها نشان می دهد در برخی اقلام در خرده فروشی ها کاهش قیمت را شاهد هستیم.

به گفته وزیر صنعت، دولت تصمیم گرفت با توجه به در نظر گرفتن اختصاص ارز آزاد به برخی کالاها برای واردات مواد اولیه مابه التفاوتی پرداخت کند که نمونه آن شیر است که به قیمت شیر مابه التفاوت ارائه شده، تا قیمت بالا نرود.

نعمت زاده گفت: هنوز ایران حتی یک شرکت را در فهرست ۵۰۰ شرکت برتر دنیا ندارد که امیدواریم در آینده ای نزدیک این اتفاق رخ دهد.

وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: حدود ۳.۳ بنگاه‌های اقتصادی تولیدی کشور را شرکت‌های بزرگ تشکیل می دهند که این شرکت‌ها، ۶۵ درصد ارزش تولیدات صنعتی را به خود اختصاص داده اند.

وی تصریح کرد: امسال نسبت به سال قبل تولید این شرکت‌های برتر افزایش یافته و امید می رود که در سال‌های بعد این تولیدات افزایش یافته و شرکت‌های بزرگ در خدمت صنایع کوچکتر پایین دستی خود باشند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

2 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

2 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

4 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

5 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

6 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

1 هفته ago