رییس اتحادیه پنبه کاران از افزایش ۲۵ درصدی قیمت داخلی پنبه و افزایش ۲۰ درصدی قیمت جهانی این محصول خبرداد.
علی مظفری اظهار کرد: برداشت پنبه از اواخر مهر ماه در مناطقی مانند سرخس خراسان رضوی، مغان آذربایجان، گرگان و گنبد آغاز و تاکنون ۵۰ درصد از این محصول برداشت شده است. در دیگر مناطق که برداشت پنبه در آنها دیرتر آغاز میشود حدود ۱۰ درصد از پنبه کشت شده، چیده شده است.
وی با اشاره به اتمام برداشت پنبه تا اواسط دی ماه افزود: با توجه به نیاز صنایع نساجی علیرغم رشد قیمت پنبه پیشبینی میشود همچون سال گذشته حدود ۶۵ هزار تن پنبه تصفیه شده (محلوج) برای نساجی داشته باشیم که مابقی نیاز صنایع از طریق واردات تامین شود.
رییس اتحادیه پنبهکاران با بیان اینکه سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار تن پنبه از مزارع کشور برداشت شد عنوان کرد: به صورت میانگین تنها ۳۰ درصد از پنبه برداشت شده برای صنایع نساجی قابل استفاده بوده که نسبت به هر منطقه متفاوت است به گونهای که حدود ۳۰ درصد از پنبه برداشت شده الیاف و قابل استفاده برای نساجیها، ۵۸ درصدتخم پنبه و مابقی را لینتر، زیرجین و ضایعات تشکیل میدهد.
*افزایش بیش از ۲۰ درصدی قیمت پنبه
مظفری درباره قیمتهای جهانی و داخلی پنبه عنوان کرد: قیمتهای جهانی پنبه در حال حاضر با نرخ حدود کیلویی ۲.۲ دلار وارد کشور میشود. این در حالی است که پنبه داخلی آماده عرضه به نساجیها بین ۵۲۰۰ تا ۶۴۰۰ تومان متغیر است.
وی با اشاره به ممنوعیت صادرات پنبه کشور خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر به دلیل افزایش نیاز نساجیها در کشور هیچ صادراتی صورت نگرفته بود و پیشبینی میشود که با توجه به افزایش نرخ ارز واردات این محصول نیز برای مصرف کنندگان داخلی به صرفه نباشد.
رییس اتحادیه پنبهکاران ابراز امیدواری کرد: شرایط به وجود آمده ناشی از تحریمها بتواند ضمن تقویت تولیدکنندگان پنبه و افزایش انگیزه کشاورزان آن، بازار داخلی و خارجی این محصول را تقویت کند.
مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…