Categories: اخبار نساجی

افزایش سرعت سایت‌های داخلی با ملی شدن اینترنت کشور

 

ک کارشناس درباره تأثیرات مثبت طرح شبکه ملی اینترنت عنوان کرد: این طرح باعث ایجاد انگیزه در سایت‌هایی می‌شود که از خارج ایران سرویس میزبانی گرفته‌اند تا از سرویس‌های داخلی استفاده کنند.

همراهان نیوز: مهدی محمدی – مدیر عامل یک شرکت طراحی وب ، اظهار کرد: ملی شدن اینترنت، بخشی از جامعه را بر این باور داشته است که با محقق شدن آن، ارتباط با اینترنت جهانی قطع می‌شود و یک اینترنت داخلی خواهیم داشت که فقط سایت‌های داخل کشور قابل دستیابی می‌باشند. اگر این موضوع درست باشد که بعید به‌نظر می‌رسد، مسلماً ضرر‌های زیادی را هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ اقتصادی خواهیم داشت و نباید چنین برنامه‌ای داشته باشد.

او ادامه داد: اما طرحی که در پیش‌رو داریم بر این اساس است که یک شبکه داخلی کشوری داشته باشیم و سایت‌هایی که داخل ایران می‌باشند قابل دسترس بوده و بتوان از امکانات آن نظیر اینترنت بانک بهتر بهره برد. محمدی گفت: با این اتفاق، صنعت خدمات میزبانی در ایران توسعه پیدا می‌کند و مانع خارج شدن ارزی از کشور می‌شود که برای گرفتن خدمات میزبانی برای کشور‌های خارجی هزینه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت طراحی وب، در ادامه یادآور شد: از طرف دیگر این طرح می‌تواند فضای مناسبی را برای اشتغالزایی جوانان ایجاد و باعث توسعه دیتاسنترها در کشور و کار‌آفرینی در حوزه فناوری اطلاعات شود. وی تصریح کرد: در حال حاضر مخابرات برای افزایش سرعت اینترنت یا همان پهنای باند، هزینه‌های بالایی متحمل می‌شود اما با ملی شدن اینترنت سرعت سایت‌های داخلی کشور افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: یک اصل مهم دیگر در ملی شدن اینترنت بعد از فراهم کردن زیرساخت‌ها، ارزان بودن آن است که اصل بسیار مهمی است و به‌طور قطع بعد از ملی شدن اینترنت، کاربران برای دریافت اینترنت باید دو نوع تعرفه برای اینترنت و اینترانت پرداخت کنند.

او با اشاره به اینکه تعرفه‌ای که برای اینترانت پرداخت می‌شود، بسیار ارزان‌تر از تعرفه‌ای است که برای اینترنت می‌دهند، ادامه داد: این موضوع باعث می‌شود فرهنگ IT در جامعه رایج شود که خود باعث رونق کارآفرینی دیجیتال خواهد شد، همان چیزی که در کشور‌های دیگر اتفاق افتاده است.

وی از مسوولان ذیربط خواست تا نگرانی‌های مطرح ‌شده را در بحث ملی شدن اینترنت جدی بگیرند و خاطرنشان کرد: در حال حاضر خدمات دیتاسنتری که در خارج از کشور ارائه می‌شود، ۴۰ تا ۵۰ درصد ارزان‌تر از خدماتی است که در داخل کشور ارائه می‌شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

2 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

3 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

4 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

1 هفته ago

هوش مصنوعی و آینده خرید فرش: وقتی فناوری به کمک سنت می‌آید

مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…

2 هفته ago

شماره ۹۱ مجله نساجی کهن ویژه نامه آذر ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…

2 هفته ago