اخبار فرش ماشینی

افزایش قیمتی برای فرش ماشینی در پایان سال نداریم/ ارزآوری و اشتغال در گرو مدیریت صحیح است

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت گفت: افزایش قیمتی برای فرش‌های ماشینی تا پایان سال نداریم.

محمد هادی کمالیان رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضع فرش های ماشینی در بازار گفت: افزایش قیمتی برای فرش های ماشینی تا پایان سال نداریم.

وی  ادامه داد: هم اکنون، اکثر دستگاه های مدرن روز، توسط واردکنندگان تامین می شود و می توانند تمام نیاز های داخلی (چه سنتی و فانتزی) را برطرف کنند.

کمالیان با اشاره به اینکه مشکلی در تولید فرش نداریم گفت: خوشبختانه مواد اولیه به اندازه کافی در بازار وجود دارد و مشکلی تا سال آینده در زمینه تولید فرش نخواهیم داشت.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت افزود: باتوجه به قرارگیری در آستانه سال جدید، از مردم درخواست می شود تا فریب تبلیغات را نخورند چرا که زمانی که هزینه بالا می رود به تبع کیفیت هم پایین می آید.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد از تولیدات موکت و فرش های ماشینی، خارجی و مابقی داخلی است یادآوری کرد: امیدواریم این صنعت بتواند به رشد و شکوفایی خود دست پیدا کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت در پاسخ به این پرسش که آیا خرید مردم  نسبت به سال گذشته تغییر کرده یا خیر افزود: میزان تقاضا برای خرید در حالی کاهش یافته است که از نظر نرخ ها شاهد افزایش قیمت هستیم و این به معنی کاهش قدرت خرید مردم است.

به گفته کمالیان، التهابی در بازار فرش دیده نمی شود.

وی با اشاره به اینکه فرش ماشینی الهام گرفته از فرش دستبافت است اظهار کرد: اگر به فرش ماشینی بها داده شود می تواند از منظر ارزآوری و اشتغال برای این صنف، سودمند باشد و این امر مستلزم یک مدیریت صحیح است.

کمالیان با بیان اینکه رکود در همه صنایع تاثیرگذاشته و مختص یک صنعت نیست اظهار کرد: بخش عمده این شرایط  به موانع ایجاد شده بر اثر تحریم ها برمی گردد.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت در ادامه از صادرات فرش های ماشینی به کشور های چین، آسیای میانه، عراق، افغانستان و… خبر داد و افزود: واردات در این صنف وجود ندارد.

کمالیان بیان کرد: صنعت فرش ماشینی در ماه های پایانی سال جنب وجوش بیشتری دارد وحجم بازرسی ها افزایش پیداکرده است، در این شرایط از مصرف کنندگان درخواست می شود که در خریدشان دقت بیشتری داشته باشند. از هرکجا که مایلند خرید کنند، مانعی نیست، اما سعی کنند پیش از خرید، از واحد هایی که دارای پروانه کسب هستند استعلام بگیرند تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

[instagram-feed]
بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago