در صورتی که نرخ سوخت شرکتهای هواپیمایی برای پروازهای خارجی افزایش یابد مابه التفاوت قیمت بلیت پروازهای خارجی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان افزایش مییابد
به گزارش قدس انلاین , یک کارشناس هوانوردی با انتقاد از افزایش نرخ سوخت شرکتهای هوایی برای پروازهای خارجی گفت: با توجه به شعار امسال مبنی بر تولید ملی و حمایت از کارو سرمایه ایرانی متاسفانه طی سالهای اخیر و همچنین امسال برخلاف این شعارها در صنعت هوانوردی کشور عمل شده است.
مجتبی قرائیان در توضیح مطلب فوق افزود: در اوایل فروردین ماه سال جاری یکی از مسئولان دولتی افزایش نرخ سوخت شرکتهای هوایی برای پروازهای خارجی را به منظور حمایت از تولید داخل عنوان کرد که این اقدام فلج شدن شرکتهای هواپیمایی را در پی دارد.
وی افزایش نرخ سوخت شرکتهای هواپیمایی را زمینه ورود ایرلاینهای خارجی به کشور عنوان کرد و گفت: در صورتی که نرخ سوخت شرکتهای هواپیمایی برای پروازهای خارجی افزایش یابد مابه التفاوت قیمت بلیت پروازهای خارجی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان افزایش مییابد به طوری که یک مسیر که تاکنون ۲۸۰ هزار تومان بود به حدود ۶۰۰ هزار تومان افزایش مییابد و امکان رقابت برای شرکتهای ایرانی با شرکتهای خارجی وجود ندارد و موجب زیان شدید شرکتهای داخلی میشود.
رئیس گروه شرکتهای بازرگانی و بین المللی حدیقه به موضوع ورود شرکتهای قطری به ناوگان هوایی کشور اشاره کرد و گفت: در سال گذشته به منظور عدم ورود شرکتهای قطری و واگذاری پروازهای خارجی به این شرکتها مبارزه کردیم که در صورت ورود شرکتهای قطری علاوه بر زیان شرکتهای داخلی با بیکاری ۵ میلیون نفر مواجه میشدیم که در این راستا موفق عمل کردیم.
این سرمایه گذار در بخش گردشگری کشور با اشاره به افزایش غیرقانونی سوخت شرکتهای هواپیمایی اظهار داشت: از آنجایی که افزایش نرخ سوخت هواپیماها باید در مجلس مطرح شود اما این افزایش قیمت بدون هماهنگی با واحدهای هوانوردی و حتی بدون اطلاع شرکتهای هواپیمایی در سال گذشته از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی به شرکتهای هواپیمایی ابلاغ شد.
قرائیان تاکید کرد: اگر قرار بود در زمان ورود شرکتهای هواپیمایی قطری و زیان شرکتهای ایرانی، دولت به عنوان مقصر مبنی بر ورود شرکتهای قطری و به تبع آن زیان شرکتهای ایرانی شناخته میشد اما با سیاست افزایش نرخ سوخت شرکتهای هواپیمایی برای پروازهای خارجی عملا شرکتهای ایرانی توان رقابت با شرکتهای خارجی را ندارند و با توجه به هزینه پایین پروازهای خارجی شرکتهای خارجی نسبت به شرکتهای ایرانی در صورت افزایش نرخ سوخت شرکتهای داخلی متقاضیان، شرکتهای خارجی را برای پروازهای خارجی خود انتخاب میکنند که در این صورت زیان شرکتهای داخلی از دولت ساقط میشود.
این کارشناس هوانوردی اضافه کرد: افزایش نرخ سوخت پروازهای خارجی، شرکتهای هواپیمایی را فلج میکند.
قرائیان با بیان اینکه شرکتهای هواپیمایی داخلی با غیرت در حال فعالیت هستند گفت: به شرکتهای هواپیمایی هیچ تسهیلات هوایی تعلق نمیگیرد و دولت به جای کمکهای مالی به شرکتهای قطری باید این تسهیلات را به شرکتهای داخلی اختصاص دهد.
این کارشناس هوانوردی کشور همچنین با بیان این هیچ تسهیلاتی از بانک جهانی به شرکتهای ایرانی تعلق نمیگیرد، افزود: این در حالیست که در مقطعی حقوق کارمندان شرکتهای قطری از سوی بانک جهانی پرداخت میشد.
عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس هانوفر در بخش فرش های ماشینی میتواند تأثیرات قابل توجهی بر…
مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…