مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به افزایش مشتریان خارجی خرید فرآوردههای مختلف نفتی از ایران از امضای چند قرارداد جدید برای فروش فرآورده نفتی با کشورهای مختلف جهان خبر داد.
به گزارش بی باک به نقل از قدس انلاین جلیل سالاری در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت صادرات فرآورده های مختلف نفتی از ایران، گفت: برای سال ۱۳۹۱ به منظور صادرات روزانه حدود ۴۴ میلیون لیتر انواع فراورده های نفتی برنامه ریزی شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اعلام اینکه در سالجاری فروش خارجی و صادرات ۶ تا ۷ میلیون تن نفت کوره از طریق مراکز بانکرینگ و صادرات مستقیم در دستور کار قرار گرفته استف تصریح کرد: با وجود تشدید تحریمهای بین المللی اما تعداد مشتریان خارجی فرآوردههای نفتی ایران هم افزایش یافته اند.
این عضو هیئت مدیره شرکت ملی پالایش و پخش نفتی از افطایش تقاضای جهانی به منظور واردات فراورده های مختلف نفتی از ایران خبر داد و افزود: برای سالجاری چندین قرارداد جدید با کشورهای مختلف برای صادرات سوخت مایع امضا شده است.
علیرضا ضیغمی معاون وزیر نفت هم اخیرا در گفتگو با مهر با بیان اینکه پیش بینی می شود تولید روزانه بنزین ایران از ۵۵ میلیون لیتر به مرز ۷۰ میلیون لیتر افزایش یابد، گفته است: بر این اساس در نیمه دوم سالجاری امکان صادرات روزانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین و گازوئیل فراهم می شود.
با بهره برداری و طرحهای جدید پالایشگاهی امسال امکان صادرات انواع فرآوردههای نفتی همچون بنزین، گازوئیل، نفت کوره، نفت سفید، نفتای سبک و سنگین و سوخت هواپیما به مشتریان اروپایی و آسیایی فراهم شده است.
شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار فرآورده های مختلف نفتی به کشورهای همسایه صادر کرده است که صادرات سوخت مایع کشور در مقایسه با سال ۱۳۸۹ حدود دو میلیارد دلار افزایش یافته است.
در حال حاضر ایران قراردادهایی به منظور صادرات فرآوردههای مختلف نفتی با افغانستان، ارمنستان، عراق و برخی از کشورهای شرق آسیا و حاشیه خلیج فارس در دست اجرا دارد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…