رئیس مجمع واردات از توقف اجرای بخشنامه افزایش ۴درصدی تعرفه واردات اقلام آی تی خبر داد.
محمد حسین برخوردار در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس اظهار داشت:یکی از موارد مهم تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال آن است که دولت مکلف است ۴ درصد عوارض از کالاها و محصولات فرهنگی وارداتی دریافت کند، اما اینکه مصادیق این کالاها و محصولات مرتبط با موضوع فرهنگ چیست و چگونه مشخص می شود، موضوعی است که جای بحث و تفسیر دارد و شنیدهها حاکی از آن است که ریاست محترم گمرک اجرای این بخشنامه را تا تعیین تکلیف مصادیق آن توسط هیات دولت متوقف کرده است.
وی ادامه داد:البته واقعیت آن است که این عوارض باید بر کالاهای ضد فرهنگی نظیر سیگار حمل شود و نه کالاهای وارداتی و امیدواریم هیات دولت در تعیین مصادیق محل دریافت این عوارض به این موضوع دقت نظر داشته باشد و یا اینکه موضوع را به تشکلهای هر حوزه واگذار نماید.
رئیس مجمع واردات اضافه کرد:بیشک ارتقاء مهارتهای جوانان و دسترسی ایشان در زمینه بهره برداری شایسته از تکنولوژیهای روز دنیا جزء اولویتهای اصلی دولتها قرار دارد و حتی دانشجویان برخی کشورها از سوبسید اعطا شده توسط دولت برای خرید این کالاها بهره مند هستندو به هیچ وجه تحمیل هزینه مضاعف به جوانان کار منطقی و اصولی نیست.
وی افزود:ضمن اینکه تاحدودی این موضوع در بخشنامه مبهم است که آیا قانون تکلیف کرده است که ۴ درصد به تعرفه این کالاها افزوده شود یا اینکه ۴درصد از حقوق و عوارضی گمرکی به آنها اضافه شود.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…