Categories: اخبار نساجی

اقتصادی در گروه امنیت تولیدکنندگان/ قانون فضای کسب و کار اجرایی شود

 

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به ضرورت توجه به امنیت در توسعه اقتصادی، گفت: قانون فضای کسب و کار باید هرچه سریعتر از سوی قوا اجرایی شود.

محمد نهاوندیان گفت: برای رسیدن به توسعه اقتصادی، به احساس امنیت تولیدکنندگان نیاز داریم و با بدبینی به فعالان اقتصادی، توسعه این بخش حاصل نمی‌شود. این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان، امنیت سرمایه‌گذاری در کشور ما وجود دارد، مهم‌تر از امنیت، احساس امنیت تولیدکنندگان است که از نحوه برخورد، حاصل می‌شود.

ریس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، بازنگری کلی قوانین اقتصادی را از ملزومات توسعه اقتصادی دانست و افزود: در دنیای امروز، رقابت دولت‌ها برای جذب سرمایه‌هاست. با این حال، سرمایه‌های ایرانی زیادی داریم که در کشورهای همسایه فعال هستند؛ چراکه در کشور، قوانین دست‌و‌پاگیر زیادی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه موارد و مشکلات مربوط به کسب ‌و ‌کار در ۲۹ ماده قانون بهبود مستمر محیط کسب ‌و کار بررسی و ابلاغ شده است، تصریح کرد: سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه، ملزوم به اجرای این قوانین هستند.

نهاوندیان در ادامه، با بیان اینکه نقش صادرات غیرنفتی در کاهش آثار منفی تحریم‌ها، کاملا موثر است، گفت: باید شرایط را برای صادرات تسهیل کرد و از این روش، برای تراز ارزی متعادل استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه تراز ارزی ایران در قرن اخیر همیشه منفی بوده است، ادامه داد: تجار ایرانی در حال حاضر با اعتبارات شخصی خود در بازار جهانی کار می‌کنند که این یک سرمایه ملی است.

رئیس پارلمان بخش خصوصی، لازمه سرمایه‌گذاری جدید را کاهش بار قوانین و مقررات از دوش سرمایه‌گذار عنوان کرد و جهت‌گیری کلی نظام را، گسترش مفهوم تولید دانست.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم با توجه به مفهوم مورد تأکید آموزه‌های دینی، رشد پایداری داشته باشیم، باید بین اخلاق اقتصادی و محیط کسب‌وکار، رابطه عمیقی ایجاد کنیم؛ ضمن اینکه برای رسیدن به توسعه، باید فعالیت‌های اقتصادی را از دولت بازپس گرفت و به بخش خصوصی و تعاونی‌ها سپرد.

نهاوندیان با بیان این‌که فضای تشویق و حمایت از بخش خصوصی باید در تریبون‌های نماز جمعه جای بگیرد، افزود: در نماز جمعه می‌توان برخی از پروژه‌های کارآفرینی را به منظور تربیت انسان توانا و مبتکر ارائه و معرفی کرد.

وی با تاکید بر اینکه در سال تولید ملی، باید در حوزه فرهنگ بیش‌تر فعالیت کرد، گفت: فرهنگ اقتصادی، ساختار اقتصادی، سیاست‌گذاری اقتصادی و مدیریت و کارآفرینی اقتصادی، چهار رکن اصلی ساختار اقتصاد را تشکیل می‌دهند.

رئیس اتاق ایران در پایان با تاکید بر اینکه در فضای اقتصادی، به شدت به مباحث اخلاق نیازمندیم، اظهار داشت: این بیگانگی، تاکنون آثار سوء بسیاری بر جای گذاشته است که می‌توان این موضوع را با همکاری و هماهنگی بیش‌تر با ائمه جمعه پی‌گیری کرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago