صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در سال ۲۰۱۲ برای نخستین بار از مرز یک تریلیون دلار بگذرد و به رغم تحریم ها ایران همچنان جایگاه هفدهمی خود در اقتصاد جهانی را حفظ کند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود موسوم به چشم انداز اقتصادی جهان پیش بینی کرده است تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص برابری قدرت خرید در سال ۲۰۱۲ به ۱ تریلیون و ۶ میلیارد دلار برسد. بدین ترتیب برای نخستین بار اقتصاد ایران به جمع اقتصادهای تریلیون دلاری خواهد پیوست.
بر اساس این گزارش ارزش تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۱۱ نیز به مرز یک تریلیون دلار یعنی ۹۹۰ میلیارد دلار رسیده است و این کشور به عنوان هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا در این سال شناخته شده است.
بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول جایگاه هفدهمی ایران در اقتصاد جهانی طی سال ۲۰۱۲ همچنان حفظ خواهد شد. در حالی به پیش بینی این نهاد بین المللی ایران جایگاه خود در میان اقتصادهای بزرگ جهان را حفظ خواهد کرد که کشورهای غربی به دنبال سیاست های ضد ایرانی خود چندین دور تحریم علیه این کشور را به اجرا گذاشته اند.
بر اساس این گزارش در سال ۲۰۱۱ بالغ بر ۱۱ کشور دارای تولید ناخالص داخلی بالای یک تریلیون دلار بوده اند و با پیوستن ایران به این گروه تعداد آن ها در سال ۲۰۱۲ به ۱۷ کشور خواهد رسید.
بزرگترین اقتصاد جهان در سال ۲۰۱۲ آمریکا با تولید ناخالص داخلی ۱۵.۶ تریلیون دلاری خواهد بود و چین با ۱۲.۳۸ و هند با ۴.۳۲ تریلیون دلار به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص خواهند داد. کشورهای ژاپن با ۴.۵۸، آلمان ۳.۱۵، روسیه ۲.۵۱، برزیل ۲.۳۹، انگلیس ۲.۳، فرانسه ۲.۲۵، ایتالیا ۱.۸۳، مکزیک ۱.۷۴، کره جنوبی ۱.۶۲، کانادا ۱.۴۴، اسپانیا ۱.۴، اندونزی ۱.۲، و ترکیه ۱.۱۱ تریلیون دلار به ترتیب رتبه های چهارم تا شانزدهم را به خود اختصاص خواهند داد.
بر این اساس کشورهای استرالیا با ۹۵۴، تایوان ۹۱۹ ولهستان ۸۰۲ میلیارد دلار پایین تر از ایران و در رتبه های هجدهم تا بیستم جای خواهند گرفت.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…