یک کارشناس مسایل اقتصادی با بیان اینکه اقتصاد ایران نیاز به جذب سرمایه گذاری های جدید دارد، افزود: جذب سرمایه های جدید نیز نیازمند ایجاد شرایط مطلوب و اطمینان برای صاحبان سرمایه است زیرا بدون تحقق این شروط، نمی توان امید زیادی به حضور سرمایه گذاران جدید در کشور داشت.
علی عمرانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: در شرایطی که اقتصاد کشور به تزریق نقدینگی جدید در قالب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی نیاز دارد، نهادهای مرتبط با مقوله سرمایه گذاری باید لوزام و بسترهای آن را فراهم کنند.
وی افزود: اهمیت سرمایه گذاری ها سبب شده تا این موضوع به عنوان یکی از عوامل اساسی توسعه اقتصادی و صنعتی جوامع مطرح شود و دولت ها نیز برای رسیدن به اقتصاد توسعه یافته، توجه خاصی به مقوله سرمایه گذاری معطوف دارند.
عمرانی، جذب سرمایه های داخلی و خارجی را ابزار مهم دستیابی به رشد اقتصادی بالاتر، تولید ثروت و زندگی بهتر دانست و افزود: توجه به منابع سرمایه، ارتقا بهره وری و بهره مندی از ظرفیت های سرمایه گذاری داخلی و خارجی تلاشی برای رسیدن به رشد اقتصادی محسوب می شود.
این کارشناس اقتصادی افزود: مطالعات و تجربیات موفق در حوزه جذب سرمایه گذاری نشان می دهد که عوامل و مولفه های بسیاری در جذب و جلب سرمایه تاثیرگذار است که مهمترین آنها، کاهش بار قوانین و مقررات از دوش سرمایه گذار است.
این اقتصاددان تاکید کرد: صاحبان سرمایه باید به این جمع بندی برسند که در صورت سرمایه گذاری در یک محیط اقتصادی با مقررات و قوانین دست و پاگیر اداری متعدد مواجه نخواهند شد و می توانند با اطمینان از ثبات رویکردها و جهت گیری های قانونی، برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنند.
وی با بیان اینکه به علت کثرت قوانین دست و پاگیر اداری در فضای کشور، متاسفانه سرمایه های ایرانی بسیاری در کشور های همسایه فعال می شوند، افزود: تداوم این شرایط در اقتصاد کشور مسئولان را برآن داشت تا با تدوین مجموعه ای از قوانین، نسبت به بهبود فضای کسب و کار کشور یا همان بسترهای سرمایه گذاری اقدام کنند.
عمرانی با بیان اینکه نیازمند منابع قابل توجه سرمایه گذاری در حوزه های مختلف کشور هستیم، افزود: باید مدافع بخش خصوصی باشیم تا علاوه بر ایجاد شرایط برای فعالیت این بخش در داخل کشور، شرایط فعالیت آنان در خارج از مرزها را نیز مهیا کنیم.
این اقتصاددان با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید در یکسال گذشته، گفت: دولت در حالی امور کشور را به دست گرفت که اکثر بخش های کشور با مشکلاتی روبرو بود اما امروز کشور در همه بخش ها به ثبات و آرامش نسبی دست یافته است.
وی بااشاره به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و ضرورت استفاده از دیپلماسی اقتصادی ، گفت: لازمه تحقق و پیشبرد اهداف توسعه کشور، ارتقا جایگاه و منزلت جهانی ایران از طریق کاهش تهدیدها و تقویت فرصت های بین المللی است.
این کارشناس اقتصادی با تاکید بر ضرورت ایجاد فرصت های مناسب برای توسعه ملی و ارتقا منزلت بین المللی کشور، گفت: باید بسترهای لازم برای حضور بخش خصوصی و پیمانکاران ایرانی در خارج از مرزها فراهم شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…