Categories: اخبار نساجی

امارات متحده عربی با ۵۱۵ میلیون و ۹۲۳ هزار دلار کالا جایگاه اول به خود اختصاص داده است

اسداله احمدی ونهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امارات متحده عربی با ۵۱۵ میلیون و ۹۲۳ هزار دلار کالا جایگاه اول به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: پس از این کشور و در مکان دوم افغانستان قرار گرفته که با وارد کردن ۱۹۸ میلیون و ۳۹۱ هزار دلار و پس از آن عراق با ۱۷۰ میلیون و ۵۸۲ هزار دلار در جایگاه سوم قرار دارد.

احمدی ونهری یادآور شد: مصنوعات طلا و نفره با ۴۳۰ میلیون و ۵۱۰ هزار دلار، آهن آلات و فولاد با ۱۹۶ میلیون و ۹۶۶ هزار دلار و فرش ماشینی با ۱۱۵ میلیون و ۶۳۰ هزار دلار عمدترین اقلام صادراتی گمرک استان اصفهان بوده است .

سرپرست اداره کل گمرک استان اصفهان در ادامه سخنان خود یادآور شد: در مدت یاد شده نزدیک به ۱۶۴ هزار و ۶۳۶ تن کالا از اصفهان ارزشی بالغ بر ۸۶۴ میلیون و ۴۶۰ هزار دلار، وارد گمرک استان شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظروزن ۴۰ درصد کاهش و از لحاظ ارزش ۱۷۶ درصد واردات داشته‌ایم.

شمش طلا عمده‌ترین کالای وارداتی

احمدی ونهری در ادامه سخنان خود اظهار داشت: عمده ترین کالاهای وارداتی به این گمرک، شمش طلا با ۷۰۰ میلیون و ۵۵۲ هزار دلار، ماشین آلات صنعتی با ۱۰۰ میلیون و ۵۴۰ هزار دلار، آهن آلات و فولاد ۱۹ میلیون و ۳۹۰ هزار دلار ، بوده است

امارات بزرگتریرن صادرکننده کالا به اصفهان است

وی در ادامه سخنان خود به کشورهایی که بیشترین صادرات به استان اصفهان را دارند نیز اشاره کرد و اظهار داشت: عمده ترین صادر کنندگان کالا به مقصد گمرک اصفهان امارات متحده عربی با ۶۸۱ میلیون و ۸۷ هزار دلار، ایتالیا با ۴۳ میلیون ۳۸ هزار دلار و آلمان با ۳۴ میلیون و ۶۹۶ هزار دلار بوده‌اند.

ارزش صادرات از گمرک اصفهان ۶۱ درصد رشد داشته است

سرپرست اداره کل گمرک استان اصفهان در ادامه سخنان خود یادآور شد: اداره کل گمرک استان اصفهان در ۹ماهه نخست سال جاری تشریفات صادرات ۶۱۳ هزار و ۱۶۴ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار انجام داده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۲۰ درصد کاهش و از حیث ارزش ۶۱ درصد افزایش داشته است.

احمدی ونهری یادآور شد: بخش صنعتی و شیمیایی با اختصاص ۹۶ درصد از لحاظ وزنی و ۵۰ درصد از لحاظ ارزش، بیشترین سهم را طی این مدت داشته و عمدترین اقلام این بخش آهن آلات و فولاد با ۱۹۶ میلیون و ۹۶۶ هزار دلار، فرش ماشینی با ۱۱۵ میلیون و۶۳۰ هزار دلار و مصنوعات مس با ۴۱ میلیون و ۳۴۴ هزار دلار بوده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

4 ساعت ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

3 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

4 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

4 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

5 روز ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

5 روز ago