Categories: اخبار نساجی

امسال موجودی صندوق توسعه ملی به ۵۰ میلیارد دلار می رسد

پیش بینی وزیر اقتصاد
امسال موجودی صندوق توسعه ملی به ۵۰ میلیارد دلار می رسد

وزیر امور اقتصاد و دارایی با یادآوری این که موجودی صندوق توسعه ملی به قیمت ها در بازار نفت بستگی دارد، گفت: پیش بینی ها این است که موجودی صندوق امسال به ۵۰ میلیارد دلار برسد و به این ترتیب می توان گفت که یک ذخیره مهم است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ‘سید شمس الدین حسینی ‘روز چهارشنبه در حاشیه مراسم اهدای گل از سوی پیشتازان سازمان دانش آموزی به اعضای هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: سال گذشته موجودی صندوق توسعه ملی از ۳۰ میلیارد دلار گذشت و امسال نیز موجودی آن به قیمت ها در بازار نفت بستگی دارد.

وی اظهار داشت: به طور مثال اگر فرض بر این باشد که وضعیت مثل سال قبل باشد، با توجه به این که سهم توسعه ملی در سال جاری به ۲۳ درصد ارتقا می یابد، پیش بینی ما این است که موجودی صندوق یاد شده به ۵۰ میلیارد دلار برسد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی تاکید کرد: البته مهم این است که ما بتوانیم از این منابع به خوبی برای توسعه اقتصاد ملی کشور استفاده کنیم.

حسینی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی در اختیار تولید ملی قرار دارد ، گفت :این صندوق سال گذشته با تعدادی از بانک ها قرارداد منعقد کرد .

به گفته وی ، طبق اساسنامه صندوق توسعه ملی و پیش بینی های قانون ، بخشی از منابع درآمدهای نفتی در اختیار بخش های غیر دولتی قرار می گیرد .

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تصریح براین مطلب که در شرایط کنونی ساز و کار صندوق توسعه ملی مشخص است، گفت: آیین نامه های این صندوق تدوین شده و قراردادها به میان بانک های عامل از جمله بانک صنعت و معدن و کشاورزی با صندوق توسعه ملی منعقد شده است .

وی اظهار داشت: البته عمده وام ها به صورت ارزی هستند ولی قانونگذار برای بخش کشاورزی اجازه پرداخت وام ریالی نیز داده است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی همچنین در مورد موضوع تنظیم بازار گفت: ساز و کار تنظیم بازار مشخص است و دارای دو بخش تقاضا و عرضه می باشد. در بخش عرضه حتما باید کالاهایی خاص و اساسی در نظر گرفته شود و ما نیز باید شرایط تامین عرضه آن را تدارک ببینیم.

حسینی گفت: یکی از مشکلاتی که در ماه های پایانی سال گذشته رخ داد به هم ریختگی بازار بود که با مجموعه برنامه ریزی های اتخاذ شده، حالت نوسان از بازار برطرف شد و برنامه هایی اتخاذ شد تا ارز مورد نیاز برای کالاهای اساسی تامین شود.

وی افزود: در بحث تقاضا نیز باید سعی شود تا به ویژه با برنامه ریزی های رسانه ای از ایجاد فضاهایی که در اذهان مردم ایجاد ناامنی می کند جلوگیری شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago