مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی با اشاره به تقاضای ۱۵ بانک در اولین روز عرضه ایرانچک ۱۰۰ هزار تومانی اظهار داشت: امروز ۵ هزار میلیارد ریال ایرانچک یک میلیون ریالی به ۱۳ بانک اختصاص یافت.
خبرگزاری فارس: انتشار ۵ هزار میلیارد ریال ایرانچک ۱۰۰ هزار تومانی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس بهزاد غیاثوند در نشست خبری امروز با اشاره به انتشار مجدد ایرانچک یک میلیون ریالی توسط بانک مرکزی اظهار داشت: یکی از وظایف بانک مرکزی تامین ابزار پرداخت است که ایرانچک هم یکی از این ابزارهاست.
وی با اشاره به جمعآوری ایران چکهای صد هزار تومانی در سال ۸۹ افزود: در آن سال مراجع نظارتی بانک مرکزی اقدام به صدور بخشنامهای برای پشتنویسی ایرانچکهای ۱۰۰ هزار تومانی کرد که این مسئله موجب عدم استقبال مردم شد.
مدیرکل نشر و ریالی بانک مرکزی ادامه داد: با توجه به عدم تمایل مردم به استفاده از ایرانچک ۱۰۰ هزار تومانی در آن سال این ایرانچکها توسط بانک مرکزی جمعآوری شد و معادل آن ایرانچک ۵۰ هزار تومانی تخصیص داده شد.
وی با اشاره به ادامه انتشار ایرانچک در سال ۹۱ گفت: بودجه سالیانه به بانک مرکزی اجازه داد ایرانچکها زیرنظر اداره اندوخته اسکناس بانک مرکزی چاپ شود و هر زمان احساس نیاز بود ایرانچک عرضه شود.
وی با اشاره به تقاضای ۱۵ بانک در اولین روز عرضه ایرانچک صد هزار تومانی اظهار داشت: امروز ۵ هزار میلیارد ریال ایرانچک یک میلیون ریالی به ۱۳ بانک اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه هنوز سقف ۵ هزار میلیارد ریالی به طور کامل پرداخت نشده است گفت: بانکهای متقاضی که تاکنون درخواست ایرانچک ۱۰۰هزار تومانی کردهاند شامل بانکهای سامان، رفاه، مسکن، کارآفرین، قرضالحسنه مهر ایران، اقتصاد نوین، صادرات، ملی، ملت، پاسارگاد، گردشگری، پارسیان و تجارت است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا معادل ریالی ایرانچک پرداخت شده از بانکها اخذ میشود گفت: قطعا به هر میزان که ایرانچک به بانکها داده میشود معادل ریالی آن دریافت خواهد شد.
غیاثوند تاکید کرد: نحوه استفاده از ایرانچک صد هزار تومانی همانند ایرانچکهای ۵۰ هزار تومانی است.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس در خصوص حجم اسکناس و مسکوک در دست اشخاص گفت: هماکنون ۳۸۰ هزار میلیارد ریال اسکناس، مسکوک و ایرانچک در دست اشخاص است.
مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…