وزیر صنعت، معدن و تجارت از اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدرضا نعمت زاده در جمع مدیران بخش اقتصادی و فعالان حوزه تولید استان سمنان در استانداری سمنان اظهار داشت: موارد اصلاحی قانون مالیات بر ارزشافزوده قرار است تا در وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه این قانون هماکنون تحت بررسی کارشناسانه است، ابراز امیدواری کرد تا قانون مالیات بر ارزشافزوده به نفعی که مشکلات عمده در حوزه تولید را رفع کند اصلاح شود.
وزیر صنعت با اشاره به پافشاری مسئولان مالیاتی کشور بر ادامه روند فعلی در اخذ مالیات بر ارزشافزوده تصریح کرد: تا امروز سکانداران مالیات کشور روی حرف خود اصرار میورزند و در اصول فعلی این قانون توافق نمیکنند.
به گفته نعمت زاده، قانون مالیات بر ارزشافزوده دارای نقاط ضعفی است که باید برطرف شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت نقاط ضعف قانونی و فقدان اطلاعات لازم از مؤدیان مالیاتی را دو عامل فشار به بنگاههای تولیدی کشور عنوان و تصریح کرد: در شرایطی که تولید کشور باوجود تحریمها و کمبود نقدینگی دچار تنش و اختلال شده است مدیران مالیاتی در کشور افتخار میکنند که توانستهاند بیش از سقف تعیینشده از این بنگاهها مالیات اخذ کنند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای قانون مالیات بر ارزشافزوده قرار بود تا ضمن کاهش مالیات دریافتی از صنعت و تولید، بخشی از آن از مصرفکنندگان اخذ شود، بیان کرد: اما امروز میبینیم که بیشتر بار مالیاتی در کشور بر دوش مؤدیان تولیدکننده افتاده است.
نعمت زاده گفت: مسئولان مالیاتی همواره فشار میآورند که تولیدکننده پولی را که صرف سرمایهگذاری و تولید کالا و نیز سرمایه در گردش واحدهای تولیدی شود را تقدیم آنان کنند و اگر مؤدیان این کار را نکنند مشمول جریمه میشوند.
وزیر صنعت با اشاره به اقدام کشورهای دنیا برای خروج از رکود،خاطرنشان کرد: در زمانی که رکود بر کشورهای غربی حاکم شد؛ این کشورها تمهیدات ویژهای را برای حمایت از تولید کنندگان خود اندیشیدهاند و این در حالی است که ما مالیات را از تولیدکنندگان میگیریم.
وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی نیز برای اصلاح قانون مالیات بر ارزشافزوده کمک خواهد کرد، تصریح کرد: ۹۰ درصد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مشکلات حوزه تولید و صنعت واقف هستند.
نعمت زاده از طولانی شدن روند تصویب و تائید لایحه رفع موانع تولید صنایع رقابتپذیر در کشور انتقاد و عنوان کرد: این لایحه که کمک زیادی به بخش تولید میکند پس از یک سال هنوز در کشوقوس تائید است.
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…