Categories: اخبار نساجی

انتقال روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز از منطقه هفت شرکت انتقال گاز

 

تهران – مدیر منطقه هفت شرکت انتقال گاز ایران گفت: ظرفیت ارسال گاز از این منطقه به شش استان کشور در سال آینده به روزانه ۲۰۰ میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.

حمید فیاض‘ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: هم اکنون ارسال گاز به استان های مرکزی‌، ‌لرستان،‌ همدان،‌ کردستان، کرمانشاه و ایلام که تحت پوشش منطقه هفت هستند، با بهره گیری از تاسیسات اراک با ظرفیت اسمی ۶۰ میلیون مترمکعب در روز انجام می شود.

وی تاکید کرد: انتقال گاز با ظرفیت یاد شده (۲۰۰ میلیون مترمکعب) و ارسال آن به مبادی مصرف منوط به تامین آن از بخش بالادستی خواهد بود.

مدیر منطقه هفت شرکت انتقال گاز ایران، انتقال مستمر گاز به غرب کشور را از اهداف مهم این منطقه عملیاتی برشمرد و گفت: به منظور انتقال پایدار و مطمئن گاز به این بخش از کشور، پنج مرکز بهره برداری، تعمیر و نگهداشت خطوط ، انتقال گاز را انجام می دهند.

** ارسال ۱۶میلیارد متر مکعب گاز به ۲ هزار و ۱۵۶ شهر و روستا

فیاض با بیان این که هم اکنون انتقال گاز به استان های تحت پوشش منطقه هفت در گستره ای به طول سه هزار و ۵۵۰ کیلومتر با استفاده از تاسیسات تقویت فشار گاز اراک انجام می شود، حجم انتقال گاز به ۱۲۷ شهر و ۲ هزار و ۲۹ روستا در استان های یاد شده را از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، ‌۱۶ میلیارد مترمکعب اعلام کرد.

وی گفت: در مسیر خطوط لوله منطقه هفت عملیات، ۳۲۵ شیر خودکار و ۱۰۰ ایستگاه حفاظت در گستره ای به طول ۱۵۰ هزار کیلومتر مربع نصب شده است.

به گفته ی فیاض ‌۱۱.۵ درصد از کل خطوط لوله انتقال گاز کشور در منطقه هفت شرکت انتقال گاز ایران قرار گرفته است و با برخورداری از پتاسیل بالا در جا به جایی گاز، در آینده نه چندان دور، به یکی از مهم ترین مناطق انتقال گاز تبدیل خواهد شد.

** تکیه بر توان داخل برای تامین کالا

مدیر منطقه هفت شرکت انتقال گاز ایران درباره تامین کالاهای ضروری مورد استفاده در منطقه هفت گفت: هم اکنون بیش از ۹۰ درصد کالاهای مورد استفاده در این منطقه (به طور عمده اتصالات و شیرآلات) از داخل تامین می شود.

وی صرفه جویی حاصل از تامین کالا در داخل را ‌یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: انتظار می رود با بومی تر شدن ساخت کالا به وسیله سازندگان ایرانی و کاهش وابستگی به خارج، صرفه جویی در این زمینه نیز افزایش یابد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…

47 دقیقه ago

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

2 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

6 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

1 هفته ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago