مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به این که در مذاکرات اخیر ایران و ۱+۵ به طور مستقل درباره کشتیرانی توافقی صورت نگرفته است، گفت: اجاره و اجازه فعالیت شرکتهای خارجی در بنادر و خطوط مختلف کشتیرانی امکان پذیر است.
محمد حسین داجمر در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در مذاکرات اخیر توافقات گذشته ۴ ماه تمدید شد ولی خبر و توافقی مستقل در رابطه با کشتیرانی اعلام نشده است.
وی ادامه داد: در دنیا مرسوم است که شرکتها در خطوط و بنادر مختلف دنیا سرمایهگذاری کنند اما نباید حضور و مدیریت آنها به صورت انحصاری باشد.
او از تمایل شرکت کشتیرانی برای سرمایهگذاری در بنادر ایران خبر داد و گفت: سالیان زیادی است که این شرکت به دنبال سرمایه گذاری در ترمینالهای ایران است اما از سوی سازمان بنادر پاسخ اجرایی ارائه نشده است.
داجمر تاکید کرد: ورود شرکتهای خارجی برای سرمایه گذاری در بنادر ایران کار خلاف عرف نیست اما نباید انحصار به شرکتها داده شود.
به گزارش تسنیم، دانشمند عضو هئیت نمایندگان اتاق ایران در رابطه با اجاره بنادر به شرکتهای مختلف معتقد است، در خصوصی سازی و اجاره بنادر به شرکت های خصوصی حتی شرکت های خارجی قرار نیست مانند پادشاهان گذشته عمل شود و منافع کشور از بین رود.
او تصریح کرد: در اجاره بنادر باید حق نظارت و مالکیت برای دولت پابرجا بماند و با خصوصی سازی می توان بنادر و بهره وری بنادر را با ورود دستگاه های نوین و سیستماتیک توسط مستاجران خارجی ارتقا داد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…